![]()
Asus Webcam C3 Webcam
Asus Webcam C3 Webcam detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Aradağın fiyat aralığında sanırım yok. Belki aliexpress, temu gibi yerlerden ararsan bulursun. Türkiye'de bunlar var 60 fps veren kameralar, malesef bütçeyi aşıyor.60 FPS bulabilir misin acayip iyi olur. Çok sağ ol bu arada.
Merhaba kick yayınları yapıyorum ama tek eksiğim kamera. Orta segment güzel kaliteli bir kamera almak istiyorum. Bütçe 2000 TL.
Bunların hiçbirisini önermem. Bu fiyat bandında en kaliteli ürünleri Nuroum üretiyor lakin satışta yok şu an. Bulursam atarım, önceden soran olursa Nuroum öneriyordum.
Bu modeli öneririm ama anlayamadım, Amazon stoğunda mı bitmiş yoksa Türkiye'ye mi göndermeyi bırakmışlar çözemedim. Sanırsam 27 Euro mevzusu yüzüne böyle olmuş... Ben de Kick için bunu alacaktım, o zaman 27 Euro mevzusu yoktu fakat sonra evde Redmi Note 9S buldum, onu Webcam yaptım.
![]()
2K Conference Webcam | 75° FOV and Noise Suppression
Capture crystal-clear 2K video and enjoy noise-free audio with our 75° FOV webcam, perfect for home offices and creators.nuroum.com
Beyler bende şöyle bir şey buldum nasıl ?Aradağın fiyat aralığında sanırım yok. Belki aliexpress, temu gibi yerlerden ararsan bulursun. Türkiye'de bunlar var 60 fps veren kameralar, malesef bütçeyi aşıyor.
Webcam Fiyatları - Epey
Epey.com webcam özelliklerini ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun web kamerasını bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.www.epey.com
Beyler bende şöyle bir şey buldum nasıl ?
![]()
Konftel Cam20 Eptz 4k Ultra Hd Usb Auto Framing 8x Dijital Yakın. Uzaktan Kumandalı Webcam Pc KameraFiyatı, Yorumları - Trendyol
Konftel Cam20 Eptz 4k Ultra Hd Usb Auto Framing 8x Dijital Yakın. Uzaktan Kumandalı Webcam Pc Kamera yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Videoda cidden fiyatına göre çok iyi duruyor. Alınabilir.