Kick yayınları için kamera tavsiyesi

Bütçe
2000

Growss

Üstün
Yer
İstanbul
Merhaba kick yayınları yapıyorum ama tek eksiğim kamera. Orta segment güzel kaliteli bir kamera almak istiyorum. Bütçe 2000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
60 FPS bulabilir misin acayip iyi olur. Çok sağ ol bu arada.
Aradağın fiyat aralığında sanırım yok. Belki aliexpress, temu gibi yerlerden ararsan bulursun. Türkiye'de bunlar var 60 fps veren kameralar, malesef bütçeyi aşıyor.

Bunların hiçbirisini önermem. Bu fiyat bandında en kaliteli ürünleri Nuroum üretiyor lakin satışta yok şu an. Bulursam atarım, önceden soran olursa Nuroum öneriyordum.

Bu modeli öneririm ama anlayamadım, Amazon stoğunda mı bitmiş yoksa Türkiye'ye mi göndermeyi bırakmışlar çözemedim. Sanırsam 27 Euro mevzusu yüzüne böyle olmuş... Ben de Kick için bunu alacaktım, o zaman 27 Euro mevzusu yoktu fakat sonra evde Redmi Note 9S buldum, onu Webcam yaptım.

Son düzenleme:
Bunların hiçbirisini önermem. Bu fiyat bandında en kaliteli ürünleri Nuroum üretiyor lakin satışta yok şu an. Bulursam atarım, önceden soran olursa Nuroum öneriyordum.

Bu modeli öneririm ama anlayamadım, Amazon stoğunda mı bitmiş yoksa Türkiye'ye mi göndermeyi bırakmışlar çözemedim. Sanırsam 27 Euro mevzusu yüzüne böyle olmuş... Ben de Kick için bunu alacaktım, o zaman 27 Euro mevzusu yoktu fakat sonra evde Redmi Note 9S buldum, onu Webcam yaptım.

Aradağın fiyat aralığında sanırım yok. Belki aliexpress, temu gibi yerlerden ararsan bulursun. Türkiye'de bunlar var 60 fps veren kameralar, malesef bütçeyi aşıyor.

Beyler bende şöyle bir şey buldum nasıl ?

Beyler bende şöyle bir şey buldum nasıl ?

Videoda cidden fiyatına göre çok iyi duruyor. Alınabilir.

Hocam sensörü hakkında pek fikrim yok ama alınabilir görünüyor. Ben görüntüyü telefondan sağladığımda dahi düşük ışıkta gren olabiliyor, Nvidia GPU kullanıyorsanız Broadcast uygulamasıyla falan efektler ayarlanabiliyor yani onu da öneririm. Akşam saatlerinde aydınlatmayı birazcık da olsa hallederseniz sorun olmaz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt