Swordsman Ercan Çalışkan Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 0 Beğeniler 0 Yer Antalya 26 Temmuz 2025 #1 Yanlış anlamayın, maksat muhabbet. HEMA ve kenjutsu yapıyorum. Ara sıra evde kılıç antrenmanları da yapıyorum. Evde antrenman yaparken videoya çekeyim dedim. Ne düşünüyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2025
Yanlış anlamayın, maksat muhabbet. HEMA ve kenjutsu yapıyorum. Ara sıra evde kılıç antrenmanları da yapıyorum. Evde antrenman yaparken videoya çekeyim dedim. Ne düşünüyorsunuz?
RockyHighway79 Üstün Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 1.366 Çözümler 4 Beğeniler 1.408 26 Temmuz 2025 #2 Hayatımda gördüğüm en hızlı kılıç kullanan kişisin.
KS KS Swordsman Ercan Çalışkan Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 0 Beğeniler 0 Yer Antalya 26 Temmuz 2025 #3 RockyHighway79 dedi: Hayatımda gördüğüm en hızlı kılıç kullanan kişisin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2025
RockyHighway79 dedi: Hayatımda gördüğüm en hızlı kılıç kullanan kişisin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
ScorezTR Çalışkan Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 174 Beğeniler 2 Yer Osmaniye 11 Ağustos 2025 #4 Swordsman Ercan dedi: Teşekkür ederim. Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... "HEMA" sporu kolay mı hocam? Benim de ilgim var.
Swordsman Ercan dedi: Teşekkür ederim. Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... "HEMA" sporu kolay mı hocam? Benim de ilgim var.