Swordsman Ercan Çalışkan Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 0 Beğeniler 0 Yer Antalya 26 Temmuz 2025 #1 Yanlış anlamayın, maksat muhabbet. HEMA ve kenjutsu yapıyorum. Ara sıra evde kılıç antrenmanları da yapıyorum. Evde antrenman yaparken videoya çekeyim dedim. Ne düşünüyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2025
Yanlış anlamayın, maksat muhabbet. HEMA ve kenjutsu yapıyorum. Ara sıra evde kılıç antrenmanları da yapıyorum. Evde antrenman yaparken videoya çekeyim dedim. Ne düşünüyorsunuz?
RockyHighway79 4 Üstün Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 1.372 Çözümler 4 Beğeniler 1.412 26 Temmuz 2025 #2 Hayatımda gördüğüm en hızlı kılıç kullanan kişisin.
KS KS Swordsman Ercan Çalışkan Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 0 Beğeniler 0 Yer Antalya 26 Temmuz 2025 #3 RockyHighway79 dedi: Hayatımda gördüğüm en hızlı kılıç kullanan kişisin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2025
RockyHighway79 dedi: Hayatımda gördüğüm en hızlı kılıç kullanan kişisin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
ScorezTR Çalışkan Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 174 Beğeniler 2 Yer Osmaniye 11 Ağustos 2025 #4 Swordsman Ercan dedi: Teşekkür ederim. Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... "HEMA" sporu kolay mı hocam? Benim de ilgim var.
Swordsman Ercan dedi: Teşekkür ederim. Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... "HEMA" sporu kolay mı hocam? Benim de ilgim var.