Kilink - Yaz Günü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Enderez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 319

Pop türünü sevmem, fakat punk versiyonunu yıllar önce çok beğenmiştim. Bu akşam Spotify'da beğenilenleri karışık çalınca, o eski günleri hatırladım ve yine dinledim. Bence ülkemizin punk grupları gayet iyi.

Aşırı güzel şarkı, Kilink'in her şarkısı çok çok iyi. Palmiyeler olduktan sonra o kadar etkileyici gelemediler hiç birkaç şarkı dışında.

Aşırı güzel şarkı, Kilink'in her şarkısı çok çok iyi. Palmiyeler olduktan sonra o kadar etkileyici gelemediler hiçbirkaç şarkı dışında.

Hocam, eğer punk müziği seviyorsanız, kesinlikle önereceğim bazı gruplar: Second, Asperger, Cemiyette Pişiyorum ve son olarak, her şarkısını sevmesem de, Padme gayet iyi bir grup.

Hocam, eğer punk müziği seviyorsanız, kesinlikle önereceğim bazı gruplar: Second, Asperger, Cemiyette Pişiyorum ve son olarak, her şarkısını sevmesem de, Padme gayet iyi bir grup.
Hocam zaten hepsini 2 yıl boyunca dinledim. Şu sıralar kafam punk müziği almıyor sadece daha çok alternatif şeyler dinliyorum. Padme'nin konserine bile gitmiştim zamanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…