Kim kazansın isterdiniz?

• Jake Paul

Oy: 8 7,8%
  • Mike Tyson

Oy: 94 92,2%

• Oy verenlerin toplamı
    102
Açıkcası yaşı gereği domine edileceğini tahmin ediyorduk fakat Tyson'un attığı sadece iki yumruk vardı onuda 8. round'ta attı. Bana göre kurguydu, istese maçı nakavt ile alabilirdi. Kan yok, ter yok, mücadele yok.
Kurgu değildi, sadece büyük eldivenler kullandılar; bu yüzden kan görmediniz. Karşınızda dede yaşında bir adam var, ölsün mü istiyorsunuz? Zaten Tyson'ın kaybedeceği belliydi, beceriksiz bir herif.

Kurgu değildi, sadece büyük eldivenler kullandılar; bu yüzden kan görmediniz. Karşınızda dede yaşında bir adam var, ölsün mü istiyorsunuz? Zaten Tyson'ın kaybedeceği belliydi, beceriksiz bir herif.
16 OZ kullandılar, biliyorum. Ancak anlatamadım, Tyson bu yutubır maymununa karşı galip gelebilirdi. Hala kurgu olduğunu düşünüyorum.

Tyson bu yutubır maymununa karşı galip gelebilirdi. Hala kurgu olduğunu düşünüyorum.
Bu bitik Tyson ortalama üstü amatör boksçuların bile çoğunu yenemezdi. Adamın yumruk atmayı bırak ayakta duracak mecali yoktu. Gücü yok, hızı yok, refleksi yok, enerjisi yok. Neye galip gelecek? Olsa olsa sana bana karşı galip gelir. Farklı maçı mı izlediniz anlamıyorum. :D