Tüm derslerin genel ortalaması 80-100 arası. Kimyanın ilk yazılısı 40, ikincisinden ise 03 almışım. İki sözlüme de hoca 100 girecek ders içi halimden dolayı. Geçer miyim kimyadan? Sonra 92 ortalamayla takdir alamayan kişi olmak istemiyorum. 11. Sınıfım
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
60,75 olur kimya ortalaman, yani geçiyorsun dersten.Tüm derslerin genel ortalaması 80-100 arası. Kimyanın ilk yazılısı 40, ikincisinden ise 03 almışım. İki sözlüme de hoca 100 girecek ders içi halimden dolayı. Geçer miyim kimyadan? Sonra 92 ortalamayla takdir alamayan kişi olmak istemiyorum. 11. Sınıfım
dalmatianpelican
Yetkin
60,75 olur kimya ortalaman, yani geçiyorsun dersten.Tüm derslerin genel ortalaması 80-100 arası. Kimyanın ilk yazılısı 40, ikincisinden ise 03 almışım. İki sözlüme de hoca 100 girecek ders içi halimden dolayı. Geçer miyim kimyadan? Sonra 92 ortalamayla takdir alamayan kişi olmak istemiyorum. 11. Sınıfım
Oh şükür60,75 olur kimya ortalaman, yani geçiyorsun dersten.
Hayatımda aldığım en düşük not
Dreamshox
Yetkin
Tüm derslerin genel ortalaması 80-100 arası. Kimyanın ilk yazılısı 40, ikincisinden ise 03 almışım. İki sözlüme de hoca 100 girecek ders içi halimden dolayı. Geçer miyim kimyadan? Sonra 92 ortalamayla takdir alamayan kişi olmak istemiyorum. 11. sınıfım.
03 maşallah hocam nazar değmesin
60,75 olur kimya ortalaman, yani geçiyorsun dersten.
Hocam şu mesaja çözüldü verirseniz iyi olur bence.
İnşallah sözlüleri iyi verir yoksa hocanın e okuluna girmek zorunda kalacağım.03 maşallah hocam nazar değmesin. Geçersiniz hocam dert etmeyin lisede kalan birini görmedim daha.
Hocam şu mesaja çözüldü verirseniz iyi olur bence.
Ben 17 almıştım 11. sınıfta. Cidden aytnin en zor dersi çünkü unutmak bedava.
Emre Human
Üstün
92 ortalaması olup kimyadan 03 alanı da ilk defa görüyorum. Kağıdı boş bırakıp isminizi mi yazdınız hocam naptınızTüm derslerin genel ortalaması 80-100 arası. Kimyanın ilk yazılısı 40, ikincisinden ise 03 almışım. İki sözlüme de hoca 100 girecek ders içi halimden dolayı. Geçer miyim kimyadan? Sonra 92 ortalamayla takdir alamayan kişi olmak istemiyorum. 11. Sınıfım
Yeni konular
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-
-