GODOU Başarılı Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 30 Çözümler 2 Beğeniler 4 15 Mart 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, Oyuna 2 gün önce gelen son güncelleme sonrası bu ekranda kalıyor, hiçbir şekilde ilerlemiyor. Bu sorunu yaşayan ya da çözebilen var mı? Dosya doğrulaması yaptım ama sorun devam ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2025
Merhaba arkadaşlar, Oyuna 2 gün önce gelen son güncelleme sonrası bu ekranda kalıyor, hiçbir şekilde ilerlemiyor. Bu sorunu yaşayan ya da çözebilen var mı? Dosya doğrulaması yaptım ama sorun devam ediyor.
Burak Birinci Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 780 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 1.080 Yer Dubai 15 Mart 2025 #2 Yeni bir güncelleme daha gelmiş belki düzeltir. Artı 0 Eksi
KS KS GODOU Başarılı Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 30 Çözümler 2 Beğeniler 4 15 Mart 2025 #3 Burak Birinci dedi: Yeni bir güncelleme daha gelmiş belki düzeltir. Genişletmek için tıkla... yok hocam değişen bir şey yok. Az önce silip tekrar yükledim açtım aynı ekranda kalıyor. Artı 0 Eksi
Burak Birinci dedi: Yeni bir güncelleme daha gelmiş belki düzeltir. Genişletmek için tıkla... yok hocam değişen bir şey yok. Az önce silip tekrar yükledim açtım aynı ekranda kalıyor.
Burak Birinci Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 780 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 1.080 Yer Dubai 15 Mart 2025 #4 Bilgisayarı yeniden başlattığın halde hala hata devam ediyorsa takılma düzelene kadar sürekli ESC tuşuna basmayı dene. Artı 0 Eksi
Bilgisayarı yeniden başlattığın halde hala hata devam ediyorsa takılma düzelene kadar sürekli ESC tuşuna basmayı dene.
KS KS GODOU Başarılı Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 30 Çözümler 2 Beğeniler 4 16 Mart 2025 #5 Burak Birinci dedi: Bilgisayarı yeniden başlattığın halde hala hata devam ediyorsa takılma düzelene kadar sürekli ESC tuşuna basmayı dene. Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedim hocam, az önce niyetimi bile bu oyun açsın diye yaptım o derece Artı 0 Eksi
Burak Birinci dedi: Bilgisayarı yeniden başlattığın halde hala hata devam ediyorsa takılma düzelene kadar sürekli ESC tuşuna basmayı dene. Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedim hocam, az önce niyetimi bile bu oyun açsın diye yaptım o derece
C comely Üyecik Katılım 16 Mart 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 0 16 Mart 2025 #6 GODOU dedi: Her şeyi denedim hocam, az önce niyetimi bile bu oyun açsın diye yaptım o derece Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var çözebildiniz mi hocam? Artı 0 Eksi
GODOU dedi: Her şeyi denedim hocam, az önce niyetimi bile bu oyun açsın diye yaptım o derece Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var çözebildiniz mi hocam?
Burak Birinci Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 780 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 1.080 Yer Dubai 16 Mart 2025 #7 GODOU dedi: Her şeyi denedim hocam, az önce niyetimi bile bu oyun açsın diye yaptım o derece Genişletmek için tıkla... Steam'den çıkış yapıp PC yeniden başlattıktan sonra çözenler olmuş. Oyunu silip tekrar kurmakta bir alternatif. Artı 0 Eksi
GODOU dedi: Her şeyi denedim hocam, az önce niyetimi bile bu oyun açsın diye yaptım o derece Genişletmek için tıkla... Steam'den çıkış yapıp PC yeniden başlattıktan sonra çözenler olmuş. Oyunu silip tekrar kurmakta bir alternatif.