isimsizman 1

Uzman
Arkadaşlar yanlışlıkla yeni oyun aç dedim ve tüm savelerim gitti. Benim oyunda yaklaşık 50 saatim vardı ve düğün görevini bitirdiğim yerde kalmıştım. Açık dünyada önüme çıkan her şeye gitmiştim. Artık en son ana görev olan düğüne gitme görevi vardı. Ben de onu yaptım fakat yaptıktan sonra yanlışlıkla kayıt dosyalarımın hepsi silindi. Ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim buradan sonra artık baştan kesinlikle tekrar başlanmaz. Benim gibi oynayan, her şeyi yapan birileri var ise düğünden önceki veya sonraki save dosyasını atabilir mi? İnternette bulduysanız onları da atabilirsiniz ama internetteki save dosyalarının çoğu ön sipariş olan versiyon için.

Bu kadar zaman oynadım bu oyunu tüm her şeyim gitti...

Savelerin depolandığı yere baktın mı? Normalde bam diye dosyaların yok olmaması lazım, çünkü aynısını yaşadım fakat kayıtlar duruyordu bende.

Yok valla hepsi gitmiş eski saveler var çok eskiler. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Nexusmods'da uygun save bulamadım fakat Reddit'te KCD sub'ında bir şansını dene istersen. Wedding öncesi, DLC'siz olduğunu ve yan görevlerin tamamladığını belirt elbet birisi çıkar. Zaten oyunu beğenen çoğu oyuncu senin tarzında ilerlemiş, bu yüzden meme'i bile çıktı.