Makaleler
5
Kingdom-Come-Deliverance-2-1-Milyon-Satis-Yapti.jpg

Kingdom Come: Deliverance II, piyasaya sürülmesinin hemen ardından büyük bir başarı yakaladı. Geliştirici Warhorse Studios, oyunun bir milyon kopya sattığını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Oyun, Aldığı Olumlu Yorumlarla da Dikkat Çekiyor Warhorse Studios, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Bir milyondan fazla kişi dünyamıza adım attı. Desteğiniz için minnettarız ‘KCD2’yi bir zafer hâline getirdiğiniz için teşekkürler!”…

Devamını Oku: Kingdom Come: Deliverance II, 1 Milyon Kopya Sattı
Kaynak: Techolay

Eğer ilk oyuna kıyasla çok daha fazla içerik eklenmişse, ben de satın almayı düşünebilirim. İlk oyunun hayranıyım ve gördüğüm kadarıyla bu oyunda da Türkçe dil desteği mevcut. Sadece Türkçe dil desteği bile olsa, destek amacıyla alırım.

Eğer ilk oyuna kıyasla çok daha fazla içerik eklenmişse, ben de satın almayı düşünebilirim. İlk oyunun hayranıyım ve gördüğüm kadarıyla bu oyunda da Türkçe dil desteği mevcut. Sadece Türkçe dil desteği bile olsa, destek amacıyla alırım.

Ben cuma günü almayı düşünüyorum. Bayağı içerik güzel yan hikayeler ve tam bir RPG özgürlüğü koymuşlar.

Son senelerde çıkan en iyi optimizasyona sahip oyun olabilir. Reddit'te bile öve öve bitiremediler.

4K Full Ultra ayarlarda ortalama 90 FPS alıyorum, gram kasma yok. Gözünü seviyim Elite Engine'nin

Unreal Engine 5 ile çıkacak olan Witcher 4'ün falan ruhuna fatiha şimdiden. MFG, DLSS 4.0 bile kurtaramaz.

İlk oyunu oynamadım, hızlıca hikayeye Youtube üzerinden baktım. Oynanış çok zevkli, tam bir rol yapma oyunu.

Simyacılık, nalbantlık falan çok detaylı gerçekçi olmuş. Full combat sevenleri biraz üzer ama.

Adsız.webp

Gözünü seviyim Elite Engine'nin.
Boyle bir motor hayatim boyunca duymadim. Simdi gorunce arastirayim dedim, hicbir sey cikmadi. Kingdom Come: Deliverance ve 2. oyun da CryEngine kullaniyor. 2. oyunda 5. surumu olmasi gerek.

CryEngine de hatasiz degil ancak boyle bir oyun icin belki de en iyi tercihlerden biri.
Unreal Engine 5 ile çıkacak olan Witcher 4'ün falan ruhuna fatiha şimdiden. MFG, DLSS 4.0 bile kurtaramaz.
CDPR'in REDengine'den UE'ye geciyor olmasi uzse de UE5 oyunlarin rezalet calismasinin sebebi tamamen motorla alakali degil. Elestirsek de belli yerlerde hakkini yemememiz gerekir. Sonucta hazir, raftan alinma bir motor kendisi ve motoru siz nasil isterseniz oyle bukebiliyorsunuz. Iyi sekilde egip bukerseniz guzel sonuclar (MK11, Days Gone, BL3 vs.) ortaya cikar. CDPR'in yaptigi tonlarca elestiri ve UE hakkindaki slaytlari bir sey gosteriyorsa, o da kotu bir UE oyun yapmayacak olmalari ancak bunu vakit gosterir tabii.

Combat mekanikleri aşırı dandik geldi bana ilk oyununu o yüzden oynamadım, bunuda oynamayı düşünmüyorum.

Boyle bir motor hayatim boyunca duymadim. Simdi gorunce arastirayim dedim, hicbir sey cikmadi. Kingdom Come: Deliverance ve 2. oyun da CryEngine kullaniyor. 2. oyunda 5. surumu olmasi gerek.

CryEngine de hatasiz degil ancak boyle bir oyun icin belki de en iyi tercihlerden biri.

CDPR'in REDengine'den UE'ye geciyor olmasi uzse de UE5 oyunlarin rezalet calismasinin sebebi tamamen motorla alakali degil. Elestirsek de belli yerlerde hakkini yemememiz gerekir. Sonucta hazir, raftan alinma bir motor kendisi ve motoru siz nasil isterseniz oyle bukebiliyorsunuz. Iyi sekilde egip bukerseniz guzel sonuclar (MK11, Days Gone, BL3 vs.) ortaya cikar. CDPR'in yaptigi tonlarca elestiri ve UE hakkindaki slaytlari bir sey gosteriyorsa, o da kotu bir UE oyun yapmayacak olmalari ancak bunu vakit gosterir tabii.
Elite engine derken, iyi güzel manasında demiştim, yanlış bir kelime kullanmışız.

Ben senin kadar optimistik bakamıyorum ama, umarım dediğin gibi olur.

Combat mekanikleri aşırı dandik geldi bana ilk oyununu o yüzden oynamadım, bunuda oynamayı düşünmüyorum.

Combat olayına alışman lazım, diğer oyunlara göre biraz daha zor, bazen de gereksiz kombolar yapman gerekiyor, bende tam çözemedim.