Kingston Data Traveler 128 GB bellek bazen 0 bayt'a düşüyor

flnqstap

Gelişen
Merhaba PC'deki fotoğrafları vs. saklamak için bir flash satın aldım ancak ara ara 0 Bayt'a düşüyor, bazen KB ile yükleme yapıyor. NTFS'ye çevirerek kasa ön paneline ve sonra anakarta takarak okuma yazma testleri yaptım, bu değerler normal mi? (daha hızlı olanlar anakarttayken)

Ürün bu:
https://www.hepsiburada.com/kingston-128gb-usb3-2-datatrvex-usb-bellek-dtx-128gb-p-HBV00001AVVDM?magaza=Hepsiburada&

Burada gösterdiği hızları verse aslında okeyim. Ancak bir 15-20 MB oluyor bir 350 KB oluyor. Ara ara 50'lere çıkıp hop tekrar 100 KB'ye düşüyor. Error scan de yaptım bir problem gözükmedi. Saniyeler içindeki değişimini de görsellere koydum. Bir de biçimlendirme yerindeki görüntüsünü de koydum. Acaba kare içine aldığım ayarda mı bir değişiklik yapmak gerekiyor. Maksimum 8000 bayt seçeneği görüyorum, şu an 4000 bayt. Onu mu değişmeliyim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunlu bir model zaten.

Bu modeli satın almıştım yedek tutmak için. Aynı sorunu yaşadım Kingston markasında. Hemen iade edip SanDisk marka bir flash bellek aldım ve sorun çözülmüştü. Tabii markadan dolayımı yoksa denkmi geldi bilemem.

Sorunlu bir model zaten.
İade edip yeni bir model bakacağım sanırım. Ne marka/model önerirsiniz? Sandisk modellerin bazılarında da aynı yorumları gördüm emin olamadım. Attığım hızlar ve düzenli olarak düşüp yükselmesi normal mi?
Yaklaşık 2 saat oldu ve 49 GB belgenin 40 GB'ını yüklemiş son 9 GB kalmış. Bilemedim yavaş mı normal mi.

İade edip aldığım flash bellek bu. Hız düşme sorunu yaşamadım. Ancak hıza takıntılıysan taşınabilir hard disk bakmanı tercih ederim. Flash belleklerin hızları pek tatmin etmiyor açıkçası. USB 3 gen 1 portuna taktığımda USB'ye aktarım hızı ortalama saniyede 30 - 60 Mbps diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…