Merhaba bu aralar kabasakaldan oyun alıyordum ama bazı oyunlar olmadığı için Kinguin bakayım dedim ama pek güvenesim gelmedi farklı yerlere baktığımda bazı satıcılar güvenli değil oradan almayın diyorlar bu olay doğru mu yoksa kandırmaca mı? Ve sizce güvenilir bir site midir oyunlar Steam'de pahalı olduğu için CD keylere bakıyorum daha ucuza satıyorlar sizce güvenilir mi? Para yatırırsam kartıma bir şey olur mu? Ve 1 tane sorum olacak. Bu CD keyleri nereden teslim ediyorlar gene başka sitelerde olduğu gibi mesaj yerinden mi veriliyor ve bir tane, daha sorum olacak. CD keyi aldığımda kaç dakikada gelir? Bir sorum daha olacak. Bu satıcıların güvenli olduğu puanlardan ve yorumlardan mı öğreniliyor yoksa baska bir yöntem ile mi? Yorumlarınızı bekliyorum iyi günler.
Site güvenli. Ancak kendinizi korumak amaçlı almadan hemen önce video kaydını başlatın ve işlem bitene kadar video kaydına devam edin. Herhangi bir sorun yaşarsanız belki video kaydı lazım olur. Örnek vermem gerekirse İtemSatış sitesi için satın alımlarda bir sorun çıkarsa video kaydı zorunlu. Kıl bir satıcıya denk gelirseniz uğraşmayın.
O zaman rahatım hocam ama bir şey daha soracağım. CD key alırsam CD key diğer siteler ile aynı olarak mesaj kutusunamı geliyor yoksa başka bir yöntem ile mi eğer mesaj kutusu ise mesaj kutusu nerede?
O zaman rahatım hocam ama bir şey daha soracağım. CD key alırsam CD key diğer siteler ile aynı olarak mesaj kutusunamı geliyor yoksa başka bir yöntem ile mi eğer mesaj kutusu ise mesaj kutusu nerede?