Kioxia Exceria Basic 2 TB alınır mı?

user44 31

Başarılı
Merhaba, İncehesap ile yaşadığım sorunu bilenler vardır belki, konu açmıştım. Arızalanan ürünüm XPG S70 1 TB modeliydi. Şimdi değişim için Exceria Basic 2 TB önerdiler, sizce kabul edeyim mi? Yoksa DRAM'li 1 TB model için ısrar mı etmeliyim? Exceria Basic nasıl bir disk, uzun ömürlü olur mu?
@Caner Uncu

Son düzenleyen: Moderatör:
S70 Blade donanımsal olarak daha iyi disk ama 1 TB yerine 2 TB öneriyorlarsa bence iyi ya. SSD fiyatlarının uçtuğu dönemde bence kapasite daha önemli.

Bundan önce P310 1TB önermişlerdi onu tabii ki reddettim. Şimdi teklifleri Exceria Basic 2TB. Disk özellik bakımından giriş seviyesi mi? Çok kötü veya düşük segment değilse kabul edeyim diyorum. Oyun oynuyorum sadece esktrem bir işim yok bilgisayarda.

Exceria "Basic" 2TB

Basic, İngilizce'de temel demek.

Giriş seviyesi yani.

Öyle sayılır da beklentiye bağlı. Oyun bilgisayarı için üzmez. Kapasite daha önemli.

Çok kötü bir disk değil. İşini fazlasıyla görür.

Bence de şu an NV3 kullanıyorum bir problem yaşamadım. NV3'ten daha kötü olduğunu sanmıyorum Exceria'nın. Kabul ediyorum teklifi o halde.

Öyle sayılır da beklentiye bağlı. Oyun bilgisayarı için üzmez. Kapasite daha önemli.

Çok kötü bir disk değil. İşini fazlasıyla görür.

Bu devirde artık kapasite kıymetli, DRAM'li SSD şart koşardım oyun bilgisayarlarına özellikle Direct Storage kullanan AAA+World Streaming janraları için.

2X daha artacak fiyatlar, resmen bunalıma soktu herkesi.

Host Memory Buffer mutlaka dolup bu tip oyunlarda belirli bir süre sonra tekleme yaptırmaya başlayacaktır, çözümü ise oyunu aç-kapa yapmak.

Maks. 1 dakikalık bu küçük fedakarlığa artık millet ufaktan alışmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…