Sürümünüz güncel. Aynı sürümdeyiz şu an.

Eki Görüntüle 120572

Güncel olmasa Update butonu aktif olur Exceria Plus SSD'mi ben bu şekilde güncellemiştim.
oyunlarda test etim herhangi bi takılma yok gibi ama geç açılıyor biraz

Sürümünüz güncel. Aynı sürümdeyiz şu an.

Eki Görüntüle 120572

Güncel olmasa Update butonu aktif olur Exceria Plus SSD'mi ben bu şekilde güncellemiştim.
anakartım da tek m2 ssd slotu olması sebebiyle sata tercih etmiştim aslında a520m a pro msı anakart

Son düzenleme:
Oyunlarda test etim herhangi bir takılma yok gibi ama geç açılıyor biraz.

Sistem geç açılması ise evet benim sistemimde geç açılıyor SATA SSD takılı iken.

Oyunlarda test etim herhangi bir takılma yok gibi ama geç açılıyor biraz.

Anakartım da tek M.2 SSD slotu olması sebebiyle SATA tercih etmiştim aslında A520M a Pro MSI anakart.

Güzel tercih fakat SSD de bir sıkıntı veya arka planda kullanan bir uygulama olabilir. Sistem boşta iken (arka planda uygulama olmayacak şekilde) test edin bir de.

Sistem geç açılması ise evet benim sistemimde geç açılıyor SATA SSD takılı iken.

Güzel tercih fakat SSD de bir sıkıntı veya arka planda kullanan bir uygulama olabilir. Sistem boşta iken (arka planda uygulama olmayacak şekilde) test edin bir de.
Oyun olarak geç açılıyor ama normal o ama yazma hızı düşük laptopuma aldığım 960 GB lık modelde 2 yıldır kullanılıyor gayet iyi hızlar veriyor