Detaylar
Kim cevapladı?Laptop ya da masaüstü?
Monster Abra A5 17.4.4 laptop içinde kullanıyorum. Sadece üzerine termal ped koydum; yanından işlemci soğutucusunun bakır borusu geçmesine rağmen aşırı ısınma olmadı.
Monster Abra A5 17.4.4 laptop içinde kullanıyorum. Sadece üzerine termal ped koydum; yanından işlemci soğutucusunun bakır borusu geçmesine rağmen aşırı ısınma olmadı.
Hiksemi M2 Ssd Soğutucu - Fiyatı, Yorumları
M2 Ssd Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Şu ikisine bakabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Egee
Başarılı
Masaüstü.Laptop ya da masaüstü?
Teşekkürler hocam, Hiksemi olan daha şık duruyormuş, onu alıyorum o zaman.![]()
Hiksemi M2 Ssd Soğutucu - Fiyatı, Yorumları
M2 Ssd Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Şu ikisine bakabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Stormweaver
Uzman
Anakartızda soğutucu varsa gerek yok almaya eğer yoksa aşağıdaki ürünü atıyorum
ARCTIC M2 Pro - M.2 2280 SSD için Isı Emici Soğutucu, ARCTIC TP-3 termal pedlerle, PC ve PS5 ile uyumlu, çift ve tek taraflı SSD'ler için - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ARCTIC M2 Pro - M.2 2280 SSD için Isı Emici Soğutucu, ARCTIC TP-3 termal pedlerle, PC ve PS5 ile uyumlu, çift ve tek taraflı SSD'ler için - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Egee
Başarılı
maalesef anakart giriş seviyesi olduğu için soğutucu yok. Üstteki arkadaşın attığını aldım.Anakartızda soğutucu varsa gerek yok almaya eğer yoksa aşağıdaki ürünü atıyorum
sepette özel 100tl indirim kuponuda var.ARCTIC M2 Pro - M.2 2280 SSD için Isı Emici Soğutucu, ARCTIC TP-3 termal pedlerle, PC ve PS5 ile uyumlu, çift ve tek taraflı SSD'ler için - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ARCTIC M2 Pro - M.2 2280 SSD için Isı Emici Soğutucu, ARCTIC TP-3 termal pedlerle, PC ve PS5 ile uyumlu, çift ve tek taraflı SSD'ler için - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr