S siriusx Uzman Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 31 Beğeniler 6 23 Ekim 2024 #1 Kioxia SSD'ye Ubuntu kurdum ve uygun olmayan şekilde format atıp ne var ne yok sildim. Windows ve Ubuntu bir arada kullanıyordum. SSD'ye artık format atamıyorum. USB disk olarak bağlayıp da denedim. Low Level Format araçlarını denedim. Bununla ilgili daha önce bu tip bir sorun yaşayan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2024
Kioxia SSD'ye Ubuntu kurdum ve uygun olmayan şekilde format atıp ne var ne yok sildim. Windows ve Ubuntu bir arada kullanıyordum. SSD'ye artık format atamıyorum. USB disk olarak bağlayıp da denedim. Low Level Format araçlarını denedim. Bununla ilgili daha önce bu tip bir sorun yaşayan var mı?
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.346 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.354 Yer Denizli 23 Ekim 2024 #2 siriusx dedi: Kioxia SSD'ye Ubuntu kurdum ve uygun olmayan şekilde format atıp ne var ne yok sildim. Windows ve Ubuntu bir arada kullanıyordum. SSD'ye artık format atamıyorum. USB disk olarak bağlayıp da denedim. Low Level Format araçlarını denedim. Bununla ilgili daha önce bu tip bir sorun yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... USB'ye GParted yükleyip oradan formatlamayı dener misin? Son düzenleme: 23 Ekim 2024
siriusx dedi: Kioxia SSD'ye Ubuntu kurdum ve uygun olmayan şekilde format atıp ne var ne yok sildim. Windows ve Ubuntu bir arada kullanıyordum. SSD'ye artık format atamıyorum. USB disk olarak bağlayıp da denedim. Low Level Format araçlarını denedim. Bununla ilgili daha önce bu tip bir sorun yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... USB'ye GParted yükleyip oradan formatlamayı dener misin?