Kırık parmak için doktor sağlık raporunu uzatır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AhmetBurak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 121
  • Etiketler Etiketler
    doktor

AhmetBurak

Başarılı
İş kazası geçirmiştim 6 Şubat'ta. Elimin işaret parmağında tırnak zedelenmeli kapalı kırık vardı; acilde atel sarıldı, "Birkaç gün sonra kontrole gel, profesör inceleyecek," dediler. 10 Şubat'a kadar 4 günlük rapor vermişlerdi. Kontrole gittim; 10 Şubat'tan 11 Mart'a kadar rapor verdiler. Bu süreç içinde her hafta kontrole gidiyorum. Geçtiğimiz çarşamba kontrole gittim; doktor ateli çıkartıp parmağa müdahale etti, parmağı çekti, sağa sola eğdi büktü (onun bir ismi vardı, unuttum). O şekilde gidip röntgen çekildim; "Bu şekilde daha iyi oldu, böyle kaynarsa öp başına koy," dedi. Röntgeni ekliyorum. Şu an bu şekilde kırığım; ağır işte çalışıyorum, fabrikada montajcıyım. Her türlü ağırlık oluyor: vida sıkma, matkap kullanma vs. Bu kalan sürede iyileşir mi diye içimde sıkıntılar var. Tekrar işe gidip de yamulma ihtimali vs. geliyor aklıma. Doktor tam kaynamayı görmeden göndermez,

Son düzenleyen: Moderatör:

Öncelikle geçmiş olsun. Evet, uzatabilir bence.
Ağır iş yapıyorsun ve kırık tam kaynamadan çalışırsan kayma riski var. Doktor röntgende yeterli kaynamayı görmeden büyük ihtimalle işe başlatmaz. 11 Mart'ta kaynama tam değilse raporu uzatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…