Tesekkurler. GTA 6 icin almayacak. PS4'e ne dersin?
Ucuz fiyata bulmayi basarirsa belki olabilir, PS5'ten jailbreak anlaminda daha esnek ama yine de kisitli. Onun da en guncel surumlerinde korsan oyun oynanmiyordu diye hatirliyorum. Eger eski ve offline oyunlari oynayacaksa olabilir. Oyunlara asla para vermez diyorsun, hal boyleyken aslinda konsol tarafi hic mantikli degil ya. Guncel oyunlari konsol tarafinda korsan oynamak cok zor. Bilgisayar bu konuda cok daha ozgur olur.

Ucuz fiyata bulmayi basarirsa belki olabilir, PS5'ten jailbreak anlaminda daha esnek ama yine de kisitli. Onun da en guncel surumlerinde korsan oyun oynanmiyordu diye hatirliyorum. Eger eski ve offline oyunlari oynayacaksa olabilir. Oyunlara asla para vermez diyorsun, hal boyleyken aslinda konsol tarafi hic mantikli degil ya. Guncel oyunlari konsol tarafinda korsan oynamak cok zor. Bilgisayar bu konuda cok daha ozgur olur.
Ucuz fiyat olarak bir fikrin var mi rakam olarak? PC var fakat pek kullanmiyor.

Ucuz fiyat olarak bir fikrin var mi rakam olarak? PC var fakat pek kullanmiyor.
Guncel PS4 piyasasina pek hakim degilim maalesef ama eger 9.00 ve alti firmware surumu ise 10-13K arasi ideal.

Firmware surumu cok onemli. Bunu ogrenmeden almayin. 9.00 ve alti olmali.

Ya kırığında bir ederi olmalı mesela Switch'i kırdırmak mantıklı çünkü 1 oyun zaten kırdırmaya bedel ama PS5'te arada uçurum var. Ben olsam oyunları fiziksel alıp oynadıkça takaslardım en kötü elinde 3-4 tane fiziksel oyunun kalır.