Geçen Redragon için açmıştım ama arkadaşlarım çok kaliteli olmadığını söyledi. Numpadsiz red switch klavye önerirseniz sevinirim.
![]()
ATAsoft ELEKTRONİK Since 2021 Ajazz Ak680 65% Kablolu Hot-swap Kablolu Mekanik 68 Tuşlu Oyuncu Gaming Klavye Gri Renk Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ATAsoft ELEKTRONİK Since 2021 Ajazz Ak680 65% Kablolu Hot-swap Kablolu Mekanik 68 Tuşlu Oyuncu Gaming Klavye Gri Renk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Moru var GRIS'i var ama en iyisi beyaz kırmızı olanı, bende kullanıyorum sesi falan da çok iyi bence alın.
Hocam peki ğ gibi tuşları nasıl basıyorsunuz veya nasıl ayarladınız.
AliExpress'ten AK680 Max alınabilir. Diğer türlü yurtiçindeki bütçe dahilinde olan ürünlerin K617'den çok da iyi olduğu söylenemez, benzer kalitede olurlar maksimum.
ATAsoft ELEKTRONİK Since 2021 Ajazz Ak680 65% Kablolu Hot-swap Kablolu Mekanik 68 Tuşlu Oyuncu Gaming Klavye Gri Renk Fiyatı, Yorumları - Trendyol hocam buradan almak istiyorum ama AliExpress nasıl bir fark olabilir.
Sorun olacağını sanmam, 27 euro altında ürün.AliExpress'ten almayın hocam bu vergi mergi muhabbetleri geldi ya, Trendyol'dan alın geçin. Önerim brown Switch olur ama red istiyorsanız o da iyidir.
Aliexpress üzerindeki ürün Max modeli, manyetik switch'lerle geliyor.Hocam buradan almak istiyorum ama AliExpress nasıl bir fark olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.