Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Black Plague

Uzman
Makaleler
11
Yer
Inside of Time
Selam sayın Techolay yetkilileri. Madem hesabımızı düzenlerken web sitesi ekleyebiliyoruz. Neden profilimizin hakkında kısmında gözükmüyor? Yani bu özellik boşuna var mış gibi hissettiriyor.

Örnek:

IMG_20250117_161433.webp

• Beğendim
İfadeler: 29
Artı -5 Eksi
Kullanıcı profiline girince görünebiliyor. Oraya ekstra satırlar eklemek sadece yapıyı gereksiz yere büyütecektir. Ayrıca kullanıcıların reklam yapmasının de önüne geçiliyor doğrudan her yerden görülebilir olmayarak.

O zaman ben görmemişim. :D Yani aslında reklama da girmezdi pek. Sonuçta kullanıcının ismine tıklamadıkca bilgileri görünmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mini profil kısmında website bilgisi görünür olursa kullanıcının yazdığı her konudan backlink almış olur. Techolay da link çöplüğüne dönüşür, arama sonuçlarında geriler. Ne site sahibine faydası olur ne de Techolay'a.

Bence özellik kapatılmalı. Hem reklam hem özelden iletişimi kolaylaştırıyor.

Mini profil kısmında website bilgisi görünür olursa kullanıcının yazdığı her konudan backlink almış olur. Techolay da link çöplüğüne dönüşür, arama sonuçlarında geriler. Ne site sahibine faydası olur ne de Techolay'a.
Member tooltip sayfa yüklendiğinde geliyor mu ki? Index'lenirken içeriğini sanmıyorum.

Bence özellik kapatılmalı. Hem reklam hem özelden iletişimi kolaylaştırıyor.

Member tooltip sayfa yüklendiğinde geliyor mu ki? Index'lenirken içeriğini sanmıyorum.
AMP sürümlerinde HTML olarak basılıyor. Tamam üye mini bilgi widget'ı dinamik çalışıyor ama arka planda yüklendiğini düşünüyorum. Dur bir bakalım.