Kitap nereden okunur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HunteX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 169
  • Etiketler Etiketler
    kitap
Kursta dikkatimi çeken bir kitap var. Hiç kitap okumayi sevmem ama bunu begendim. Kurs dedigim okul sonrasi en ders, baska sinifta oluyor. Neyse, outshine sahibi vermedi. Ben de tabletten okumak istiyorum. Nasil okuyabilirim. Matilda etkisi.

Kursta dikkatimi çeken bir kitap var. Hiç kitap okumayi sevmem ama bunu begendim. Kurs dedigim okul sonrasi en ders, baska sinifta oluyor. Neyse, outshine sahibi vermedi. Ben de tabletten okumak istiyorum. Nasil okuyabilirim. Matilda etkisi.
Sahaflarda arayabilirsiniz, baska bir yerden sifir alabilirsiniz ya da pdf falan filan fakat pdf illegal haliyle.

Pek okumayı sevmeyen birisiymişsin zaten, Amazon üzerinden veya kitap yurdundan satın al uğraşmadan.

Buralarda istediğin kitap varsa indirip okuyabilirsin. Bunlar dışında scam zlib sitelerine dikkat et. Bu aralar z-lib'de erişim sorunu var. Her zaman erişemeyebilirsin aklında olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…