Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 7
Gül tükendi ben tükendim türküsünü söyleyen değil mi?
Fotoğraf çok anlamlı olmuş bu arada.
Yıldız tilbe ve Kıvırcık ali. Daha ne olsun?
Fotoğraf çok anlamlı olmuş bu arada.
Son düzenleme:
Gül tükendi ben tükendim türküsünü söyleyen değil mi bu?
Fotoğraf çok anlamlı olmuş bu arada. Ben roman havası koyup, altına da Al Pacino resim koyayım o zaman.
Böyle R görülmedi.
- Makaleler
- 7
Yok ya... Sanatçıyı biliyorum da o şarkıyı bu sanatçı mı söylüyor dediydim, oymuş.
Gerçek sanatçılar işte, şimdikilere bak çakal uzi semicenk cart curt kolpa hepsi.Yok ya... Sanatçıyı biliyorum da o şarkıyı bu sataçtı mı söylüyor dediydim. Oymuş.
- Makaleler
- 7
Gerçek sanatçılar işte, şimdikilere bak çakal uzi semicenk cart curt kolpa hepsi.
Gerçek hayatta hırsızlık yaptıkları yetmiyormuş gibi bir de müziklerin altyapısını çalıyorlar.
@1538
Son düzenleme:
Lvbel C5 dahil piyasaya sert drill çocuklar olarak giriş yapıp tarzları değişti, özellikle Çakal'ın, Lvbel'ı severim de Çakal'ın sözleri o kadar anlamsız ki, kendisi de biliyor ama her seferinde hit oluyor. Influencer rapçi, Instagram'ın hakkını çok güzel veriyor. Müziğini sevmesem de tarzini vs. beğeniyorum.Gerçek hayatta hırsızlık yaptıkları yetmiyormuş gibi bir de müziklerin altyapısını çalıyorlar.(!)
@1538
Aşk Olsun şarkısı tam bir yaz müziği bu arada.
Uzi stüdyo gangsteri olsa da çizgisini bozmadı, Muti ve Heijan abileriyle gözümde kaliteyi yerlere çekti ama dinleniyor, amaç da bu.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 7
Lvbel C5 dahil piyasaya sert drill çocuklar olarak giriş yapıp tarzları değişti, özellikle Çakal'ın, Lvbel'ı severim de Çakal'ın sözleri o kadar anlamsız ki, kendisi de biliyor ama her seferinde hit oluyor. İnfluencer rapçi, Instagram'ın hakkını çok güzel veriyor. Müziğini sevmesem de tarzini vs. beğeniyorum.
Aşk Olsun şarkısı tam bir yaz müziği bu arada.
Uzi stüdyo gangsteri olsa da çizgisini bozmadı, Muti ve Heijan abileriyle gözümde kaliteyi yerlere çekti ama dinleniyor, amaç da bu.
Yok ben konuya bak diye etiket atmıştım. Adam Rap camiasını saymış.
Çakal en sevmediğim şarkıcılardan bir tanesi. İlk 5'te yer alır kendisi. Oldum olası sevmem.
Belli başlı kişiler harici sevmiyorum Türkçe Rap'de. İsterse 500 milyon izlensinler, beni çekmiyorlar.
Son düzenleme: