Kızlar neden böyle?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cheriel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 360
  • Etiketler Etiketler
    neden

Cheriel

Uzman
Biraz saçma bir konu ama neyse. Okuldan birine takip isteği atıyorum geçen haftadan beri sürekli takipçisi artıyor kendisi de takip ediyor benim takip isteğimi kabul etmiyor. En sonunda mesaj attım "istegimi niye kabul etmiyorsun ben görünmez miyim" diye. Mesaja da beklemede diyor. Sadece bu kız değil, kime istek atsam kabul etmiyor. Bende mi sorun var, anlamadım. Kızdan hoslandim ama sevgili olma gibi bir amacım yok, sadece takip edip postuna bakmak istemiştim. Hayır yani mesajına bakıp sen kimsin falan da yazip kabul etmese anlarım, mesajım gitmiyor mu acaba? Bu nasıl bir ego?

Son düzenleyen: Moderatör:
İsteğine cevap verilmediği için ego yapan burada senmişsin gibi geldi bana. Demek ki ya hedef alanında değilsin ya da yeterli samimiyete sahip değilsin. Zor bir denklem değil bunu çözmek, durumu kabul etmek istememek burada asıl sorun.

Amaan onları takip etmek zorunda mısın ya boş ver. Kabul etmediği daha iyi ondan sonra ne zaman Instagram'a girsen bütün gün bunların psikolojiyi bozan hikayelerine maruz kalacaksın.

Kişilikle alakalı öz güven belirtisi zannedenler oluyor bunu 30 40k takipcili kızlarla konusmusluğum oldu ama bazen gel gör ki 300 takipcili kız istek kutusunda bırakıyor

Neden hala ona istek atıp, kendini küçük düşürüyorsun?

En sonunda mesaj attım "istegimi niye kabul etmiyorsun ben görünmez miyim" diye
Yapabileceğin en büyük hata. Asla bir kıza üst üste 2 kez davet gönderme. Sen istek atarak bir sefer iletişime girme daveti göndermişsin, mesaj atarak da üstelemişsin. Artık olacağı varsa da olmaz bir duruma sokarsın kendini üstelersen. Kızlar bundan haz etmezler. En azından ilk başlarda.

İronik bir şekilde sen olsan da olur, olmasan da olur mesajı verirsen işler daha da kolaylaşıyor. Elbette bu işin kesin bir formülü yok ve bu söylediklerim tam anlamıyla genel geçer değiller.

Önemi yok, boş koy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…