Kızlar neden serseri seviyor?

Niye zengin olup serseri olan yok mu? Öylelerine tapıyor kızlar. Çevremde de var. Benim kafaya taktığım yok.

Ya tabii ki serserilerden hoşlanacaklar ve ben destekliyorum gayet anlaşılabilir bir durum neyini anlamıyorsunuz gençler?

Kendilerince, kendilerini güvende hissettirdikleri için seviyorlarmış. Bende bu cehaletin farkındayım, çok güzel kızların yanında çok kıro kara kuru konuşmayı bilmeyen müptezel erkekler var. Ne yazık ki kızların büyük bir kısmı efendi, akıllı, işinde gücünde olan erkekleri tercih etmiyorlar. Umarım tek parça halinde hayatlarına devam ederler.

Sadece onlar yok entel maçolarda var

Bu istatistik çok baştan savma. En az 30M yetişkin kadın var. Hadi 14+ yaştan itibaren saysak 35-40M kadın var. 35-40 Milyonluk popülasyonun istatistik hesaplamasını 100 küsür kişilik örneklem ile yapmış. Standart hata havada uçuyor şu çalışmada.

Niye zengin olup serseri olan yok mu? Öylelerine tapıyor kızlar. Çevremde de var. Benim kafaya taktığım yok.

Sen kafaya takıyorsun demedim. Genel olarak söyledim orayı. Ve birinin zengin serseri olması efendi adamı çirkin veya fakir yapmaz.

Sen kafaya takıyorsun demedim. Genel olarak söyledim orayı. Ve birinin zengin serseri olması efendi adamı çirkin veya fakir yapmaz.
O senin fikrin bende böyle düşünüyorum genelde öyle diye kanı var ama efendi adam rağbet görmez

Dışarı çıktığınızda dikkat edin, Türk erkekleri genellikle kıllı, göbekli, kel, bakımsız, sıkıcı, imkanları kısıtlı. Siz böyle tipleri tercih eder misiniz? Kızlar da etmiyor. Bizi genellikle, kızların vücut hatları etkiliyor. Onları ne etkileyecek?

Zengin ya da krıminal tipler, kızlarda dopamin salgılanmasına sebep oluyor belli ki. Görsel olarak bir çekicilik olmayabilir ama zenginin imkanları, krıminal tipin ise ne zaman ne yapacağının belli olmaması eğlenceli, çekici geliyor anlaşılan. Benim dikkatimi çeken diğer bir şey; eğlenmesini bilen kızlar bu tipleri tercih etmiyor.

O senin fikrin bende böyle düşünüyorum genelde öyle diye kanı var ama efendi adam rağbet görmez.

Kızların o tarz erkekleri sevdiği kanısı var evet. Efendi erkeğin fakir ya da çirkin olduğu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…