KKTC'de kullanmak için priz dönüştürücüsü önerisi

pawEn

Yetkin
Yer
Plant Dingolfing, Almanya
Merhabalar herkese.

Kıbrıs'a tatile gideceğiz ve Türkiye'de kullandığımız adaptörler için İngiliz tipi dönüştürücü almamız gerekiyor. Sizin öneriniz ne olur ve bu dönüştürücülerin adı ne diye geçer? En ufak bir bilginiz varsa yardımınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler. @Ella Freya Bir ara Cenk Hoca'nın editörlüğünü yapıyordun, biliyorsundur belki. :D
@Recep Baltaş @Yener K @yunus

Telefon (topraklamaya gerek duymayanlar) için kullanıcaksanız bir çubuk al ve en üst kısma (topraklamaya) sokarak alt tarafa tak. (Sonra çubuğu çıkar)

Bu konuyla alakalı herhangi bir güvenilir kaynak var mı acaba? 100-200 vermeyip telefonu patlatmak istemeyiz sonuçta.
Evvrensel priz donusturucu alablirsin. Tum ulkelerde calisiyor.

Gelene kadar muhtemelen gitmiş oluruz. Yurtiçi bir ürün olursa sevinirim hocam fikir için teşekkürler ancak bu ürün tam ters mantıkla çalışmıyor mu?

Merhabalar herkese.

Kıbrıs'a tatile gideceğiz ve Türkiye'de kullandığımız adaptörler için İngiliz tipi dönüştürücü almamız gerekiyor. Sizin öneriniz ne olur ve bu dönüştürücülerin adı ne diye geçer? En ufak bir bilginiz varsa yardımınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler. @Ella Freya Bir ara Cenk Hoca'nın editörlüğünü yapıyordun, biliyorsundur belki. :D
@Recep Baltaş @Yener K @yunus
Tornavida falan sokma bazıları sigorta attırıyor. Ben laptopu çalıştırırken buna taktım: İngiliz Erkek-Türk Dişi Unıversal Priz Dönüştürücü.

Esnaftan 100 liraya falan alırsın.

Bu konuyla alakalı herhangi bir güvenilir kaynak var mı acaba? 100-200 vermeyip telefonu patlatmak istemeyiz sonuçta.

Gelene kadar muhtemelen gitmiş oluruz. Yurtiçi bir ürün olursa sevinirim hocam fikir için teşekkürler ancak bu ürün tam ters mantıkla çalışmıyor mu?
Aynı değerler, hiç bir fark yok.
Zaten o tip dönüştürücüler sadece soketi uyumlu hale getiriyor.

Tum ulkelerdeki standartlari destekliyor. Seninkinin ya da gittigin yerin onemi yok. Hepsi birbirine uyumlu hale geliyor. Yalniz sunu bilmelisin. Takacagin alet o ulkedeki voltajla uyumlu olmali. Telefon sarjlari ve laptop adaptorleri genelde 110 ya da 220 secmeden calisir ama belirli voltajda calismasi gereken bir aletse ulkedeki voltaja uyumlu olmayabilir.

Geri
Yukarı Alt