KlasseGear Pro White mousepad alınır mı?

Speed istiyorsan alınır, ben aldım yüksek sens oynuyorum. Bir tık hızlı geldi bana ama kalitesi güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Bir Doktor PRO ve Longteng kullandım. Hayır dokusu Longteng ile aynı değil. XRades belirttiğine göre Longteng benzeyen dokusu olan şu modeline bakabilirsiniz. Ama denemediğim için kesin diyemem. Longteng gibi bu da hybrid yani %50 speed %50 control. Yüzeyleri büyük ihtimalle benzerdir.

Ama 90x40 istiyorsan Pusat'ın şu ürünü var. Tabii bir değer belirtmemiş. Yüzeyi istediğin gibi hafif tırtıklı ise bu da alınabilir. Ama görsellerde bana pek öyleymiş gibi gelmedi.

Yani KlasseGear PRO, XRades veya arkadaşın attığı Porge 90x40 modellerinin hepsinin yüzeyi bütçeye uygun olduğundan speed'e daha yakın. Yani daha pürüzsüz yüzeyleri var. Bir de illa o yüzey olmasın diyorsan, KlasseGear şu ürünlerinde 60 ₺ kupon var.

KlasseGear üreticileri de buraları okuyorsa 90x40 için Speed, Control ve Hybrid diye üç ayrı model yapılsa çok iyi olur. Veya XRades, Porge vb. yapabilir.

Son düzenleme:

90x40 bakıyorsan bu olabilir.

Bu ürün de alınabilir. Hybrid yani Longtong ile aynı oranlara sahip olduğunu belirtmişler. Tabii ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…