Klavye FPS oyunlarında bu kadar fark yaratır mı?

14381

Uzman
Şöyle bir videoya denk geldim. Valorant'ta bu kadar fark yaratır mı? Video hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu arada benim klavyem HyperX alloy Origins 65 Aqua. Bu klavyede de böyle bir özellik var mı?

Şöyle bir videoya denk geldim. Valorant'ta bu kadar fark yaratır mı? Video hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu arada benim klavyem HyperX alloy Origins 65 Aqua. Bu klavyede de böyle bir özellik var mı?

Sadece manyetik switch klavyeler de olur bu özellik. Evet, manyetik switch FPS oyunlarında fark yaratıyor Hellian'ın abarttığı kadar olmasa da.

Sadece manyetik Switch klavyeler de olur bu özellik. Evet, manyetik Switch FPS oyunlarında fark yaratıyor Hellian'ın abarttığı kadar olmasa da.

Valorant'ta da işe yarar mı hocam? Benim klavyemde olmaz mı yani? Var mı Amazon'da buna benzer çok sesli çalışmayan manyetik Switch'li klavye öneriniz?

Valorant'ta da işe yarar mı hocam? Benim klavyemde olmaz mı yani? Var mı Amazon'da buna benzer çok sesli çalışmayan manyetik Switch'li klavye öneriniz?
İşe yarıyor fakat abartacak kadar değil. Bende de var manyetik klavye, bayağı iş görüyor. Sizin klavyeniz de olmaz. Bütçe nedir?

Valorant'ta yaratmaz. Hellian kardeşim kendini övmeyi ve bir şeyleri abartmayı çok seviyor. Sponsorlu video zaten bir de clickbait yapması kopartıyor adamı. FACEIT'te bu ayar klavyenin kendi özelliği olduğu sürece yasak bile değil.

İşe yarıyor fakat abartacak kadar değil. Bende de var manyetik klavye, bayağı iş görüyor. Sizin klavyeniz de olmaz. Bütçe nedir?

Bütçe düşünmedim ama 3500 4000 yeter mi hocam? 8K Hz vs olsa? Benim klavyeye göre ne kadar fark eder? Kayda değerse alayım. Hobim FPS oyunları.

Hiç mi yaratmaz üstadım ama orada da a D var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…