ksqdev Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 84 Çözümler 1 Beğeniler 38 Yer Kastamonu 16 Mart 2025 #1 Cihaz Galaxy Note 8 Merhaba, Galaxy Note 8 cihazına sahibim. Cihazın güç ve Bixby tuşu olmadığından ve cihaz bricklendiği için download moda girmeye çalışıyorum. OTG kablo ile klavyeye bağlarsam şarj ekranındayken tuşlar çalışır mı?
Merhaba, Galaxy Note 8 cihazına sahibim. Cihazın güç ve Bixby tuşu olmadığından ve cihaz bricklendiği için download moda girmeye çalışıyorum. OTG kablo ile klavyeye bağlarsam şarj ekranındayken tuşlar çalışır mı?
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 16 Mart 2025 #2 OTG enerjisini bile vermez. OTG ile yapılamaz.
er3n Uzman Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 337 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 100 Yer Erzurum 16 Mart 2025 #3 Hocam kürdan sokup basmayı deneyin.
KS KS ksqdev Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 84 Çözümler 1 Beğeniler 38 Yer Kastamonu 16 Mart 2025 #4 er3n dedi: Hocam kürdan sokup basmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam işe yaramıyor maleseef, her şeyi denedim. Heribert Yavuz dedi: OTG enerjisini bile vermez. OTG ile yapılamaz. Genişletmek için tıkla... çoktan sipariş verdim neyse işime yarar enazından bi gün
er3n dedi: Hocam kürdan sokup basmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam işe yaramıyor maleseef, her şeyi denedim. Heribert Yavuz dedi: OTG enerjisini bile vermez. OTG ile yapılamaz. Genişletmek için tıkla... çoktan sipariş verdim neyse işime yarar enazından bi gün
er3n Uzman Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 337 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 100 Yer Erzurum 16 Mart 2025 #5 Böyle bir içerik var ama güç tuşuna basmanız lazım
KS KS ksqdev Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 84 Çözümler 1 Beğeniler 38 Yer Kastamonu 16 Mart 2025 #6 er3n dedi: Böyle bir içerik var ama güç tuşuna basmanız lazım Genişletmek için tıkla... evet hocam çok kez baktım abartacağım ama sömürdüm bütün youtubeyi yoksa neden otg işine gireyimki
er3n dedi: Böyle bir içerik var ama güç tuşuna basmanız lazım Genişletmek için tıkla... evet hocam çok kez baktım abartacağım ama sömürdüm bütün youtubeyi yoksa neden otg işine gireyimki