19 (hatta yeni aldığım mouse ile 20 oldu) mouseluk bir mouse ve 7 kulaklıklı bir kulaklık koleksiyonum var. Ama klavye olarak JET75'im var sadece Klavye koleksiyonu yapılacak bir şey mi? Odam kutu kadar ama asıl sorun o değil. Çok pahalılar be 1 kasa 1 Switch seti alsak zaten oluyoruz 6.000-7.000'lik. Normal klavyeden çok Custom klavye koleksiyonu yapmak istiyorum aslında.
19 (hatta yeni aldığım mouse ile 20 oldu) mouseluk bir mouse ve 7 kulaklıklı bir kulaklık koleksiyonum var. Ama klavye olarak jet75'im var sadece klavye koleksiyonu yapılacak bir şey mi? Odam kutu kadar ama asıl sorun o değil. Çok pahalılar be 1 kasa 1 Switch seti alsak zaten oluyoruz 6.000-7.000'lik. Normal klavyeden çok Custom klavye koleksiyonu yapmak istiyorum aslında.
Bütçe meselesi. Ikea Skadis tarzı panolar bu tarz işler için biçilmiş kaftan. Bir ara bu işe giriştim ve bayağı da ürün topladım ama bir zaman sonra bir anlamı olmadığını fark edip çoğunu elimden çıkardım. Satılanlarla da Lego koleksiyonu yaptım. Tozdan koruduğunuz sürece sıkıntı olmaz. Ben korumak için klavye içinden çıkan plastik korumalarla birlikte asıyordum ama tabii her üründe çıkmıyor.
19 (hatta yeni aldığım mouse ile 20 oldu) mouseluk bir mouse ve 7 kulaklıklı bir kulaklık koleksiyonum var. Ama klavye olarak JET75'im var sadece Klavye koleksiyonu yapılacak bir şey mi? Odam kutu kadar ama asıl sorun o değil. Çok pahalılar be 1 kasa 1 Switch seti alsak zaten oluyoruz 6.000-7.000'lik. Normal klavyeden çok Custom klavye koleksiyonu yapmak istiyorum aslında.
Bence, kullanmayacağın ürünü köşede tutmak çok mantıksız. Hem ekonomik zarar hem de anlamsız geliyor. Ben olsam içlerinde en beğendiklerimi ayırıp, gerisini ekonomi mi yükseltmek için kullanırdım.
19 (hatta yeni aldığım mouse ile 20 oldu) mouseluk bir mouse ve 7 kulaklıklı bir kulaklık koleksiyonum var. Ama klavye olarak jet75'im var sadece klavye koleksiyonu yapılacak bir şey mi? Odam kutu kadar ama asıl sorun o değil. Çok pahalılar be 1 kasa 1 Switch seti alsak zaten oluyoruz 6.000-7.000'lik. Normal klavyeden çok Custom klavye koleksiyonu yapmak istiyorum aslında.
Klavye koleksiyonu yapılır-yapılabilir tabii ama mouse gibi çoklu sayıda biriktirmek mantıklı değil. Gereksiz pahalıya geliyor. En fazla birkaç farklı his ve ses profili için 2–3 kaliteli klavye toplamak yeterli olur. Jet75'in zaten sağlam bir başlangıç.
Türkiye piyasası uygun bence artık buna. Elbet Amerika'daki bir insanın koleksiyonu daha iyi olur lakin paraya yine kıyabilirsen Wooting bile bulursun Gaming Gen TR'de.