Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 25 Ocak 2024 #1 Merhaba. XPG Summoner Red Switch klavyem var tuşlar bayağı kirlendi, yağlandı vs. tuşları çamaşır suyuna yatırsam soyulur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2024
Merhaba. XPG Summoner Red Switch klavyem var tuşlar bayağı kirlendi, yağlandı vs. tuşları çamaşır suyuna yatırsam soyulur mu?
Çözüm kadirCN 25 Ocak 2024 Silinen üye dedi: Merhaba. XPG Summoner red Switch klavyem var tuşlar bayağı kirlendi, yağlandı vs. tuşları çamaşır suyuna yatırsam soyulur mu? Genişletmek için tıkla... Çamaşır suyuna atma sabunlu suda yıka. (Yumuşak şekilde fırçalamanı öneririm eğer aşırı derece yağlıysa.)
Silinen üye dedi: Merhaba. XPG Summoner red Switch klavyem var tuşlar bayağı kirlendi, yağlandı vs. tuşları çamaşır suyuna yatırsam soyulur mu? Genişletmek için tıkla... Çamaşır suyuna atma sabunlu suda yıka. (Yumuşak şekilde fırçalamanı öneririm eğer aşırı derece yağlıysa.)
kadirCN Yetkin Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 479 Makaleler 1 Çözümler 18 Beğeniler 210 Yer Türkiye, Hakkari 25 Ocak 2024 #2 Silinen üye dedi: Merhaba. XPG Summoner red Switch klavyem var tuşlar bayağı kirlendi, yağlandı vs. tuşları çamaşır suyuna yatırsam soyulur mu? Genişletmek için tıkla... Çamaşır suyuna atma sabunlu suda yıka. (Yumuşak şekilde fırçalamanı öneririm eğer aşırı derece yağlıysa.) Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2024 Artı 3 Eksi Çözüm
Silinen üye dedi: Merhaba. XPG Summoner red Switch klavyem var tuşlar bayağı kirlendi, yağlandı vs. tuşları çamaşır suyuna yatırsam soyulur mu? Genişletmek için tıkla... Çamaşır suyuna atma sabunlu suda yıka. (Yumuşak şekilde fırçalamanı öneririm eğer aşırı derece yağlıysa.)
NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.785 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.424 25 Ocak 2024 #3 Sabunlu suda yıkaman yeterli. Çamaşır suyuna yatırmaya gerek yok. Artı 0 Eksi
hamzademir1 Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 399 Çözümler 3 Beğeniler 184 Yer Türkiye 25 Ocak 2024 #4 Silinen üye dedi: Merhaba. XPG Summoner Red Switch klavyem var tuşlar bayağı kirlendi, yağlandı vs. tuşları çamaşır suyuna yatırsam soyulur mu? Genişletmek için tıkla... Sabunlu suda yıkayın hocam Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Merhaba. XPG Summoner Red Switch klavyem var tuşlar bayağı kirlendi, yağlandı vs. tuşları çamaşır suyuna yatırsam soyulur mu? Genişletmek için tıkla... Sabunlu suda yıkayın hocam
2 2213 Becerikli Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 338 Çözümler 1 Beğeniler 209 25 Ocak 2024 #5 Arap sabunu kullan. Artı -3 Eksi
NqrkOz Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 842 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 747 25 Ocak 2024 #6 Klavye yıkamak için sabun önerisi var mıdır? Hacı şakir iş görür mü? Artı 0 Eksi
kadirCN Yetkin Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 479 Makaleler 1 Çözümler 18 Beğeniler 210 Yer Türkiye, Hakkari 25 Ocak 2024 #7 NqrkOz dedi: Klavye yıkamak için sabun önerisi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sıvı sabun. Artı 0 Eksi
NqrkOz Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 842 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 747 25 Ocak 2024 #8 kadirCN dedi: Sıvı sabun. Genişletmek için tıkla... Onu anladımda rastgele sıvı sabun olur mu yoksa belirli bir ürün var mı? Artı 0 Eksi
kadirCN dedi: Sıvı sabun. Genişletmek için tıkla... Onu anladımda rastgele sıvı sabun olur mu yoksa belirli bir ürün var mı?
kadirCN Yetkin Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 479 Makaleler 1 Çözümler 18 Beğeniler 210 Yer Türkiye, Hakkari 25 Ocak 2024 #9 NqrkOz dedi: Onu anladımda rastgele sıvı sabun olur mu yoksa belirli bir ürün var mı? Genişletmek için tıkla... Ben elime ne gelirse kullanıyorum bulaşık deterjanı bile kullanıyorum marka model fark etmez. Bulaşık deterjanı kullanıcaksan çok köpürüyor. Söylemeyi unuttum hafif ılık suda yapın yağlar daha iyi çözünür. Artı 0 Eksi
NqrkOz dedi: Onu anladımda rastgele sıvı sabun olur mu yoksa belirli bir ürün var mı? Genişletmek için tıkla... Ben elime ne gelirse kullanıyorum bulaşık deterjanı bile kullanıyorum marka model fark etmez. Bulaşık deterjanı kullanıcaksan çok köpürüyor. Söylemeyi unuttum hafif ılık suda yapın yağlar daha iyi çözünür.