Çözüldü Klavye tuşlarını çamaşır suyuna yatırınca soyulma yapar mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ÜçyüzGoneBeş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 287
  • Etiketler Etiketler
    klavye
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ü

ÜçyüzGoneBeş

Ziyaretçi
Merhaba. XPG Summoner Red Switch klavyem var tuşlar bayağı kirlendi, yağlandı vs. tuşları çamaşır suyuna yatırsam soyulur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. XPG Summoner red Switch klavyem var tuşlar bayağı kirlendi, yağlandı vs. tuşları çamaşır suyuna yatırsam soyulur mu?

Çamaşır suyuna atma sabunlu suda yıka. (Yumuşak şekilde fırçalamanı öneririm eğer aşırı derece yağlıysa.)
Merhaba. XPG Summoner red Switch klavyem var tuşlar bayağı kirlendi, yağlandı vs. tuşları çamaşır suyuna yatırsam soyulur mu?

Çamaşır suyuna atma sabunlu suda yıka. (Yumuşak şekilde fırçalamanı öneririm eğer aşırı derece yağlıysa.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Klavye yıkamak için sabun önerisi var mıdır? Hacı şakir iş görür mü?

Onu anladımda rastgele sıvı sabun olur mu yoksa belirli bir ürün var mı?

Ben elime ne gelirse kullanıyorum bulaşık deterjanı bile kullanıyorum marka model fark etmez.

Bulaşık deterjanı kullanıcaksan çok köpürüyor.

Söylemeyi unuttum hafif ılık suda yapın yağlar daha iyi çözünür.

ÜçyüzGoneBeş, sorunuza verilen bir cevabı çözüm olarak işaretlemişsiniz, gerekirse bu seçimi değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…