Klavye ve fare onerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shisui
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 188
  • Etiketler Etiketler
    fare klavye
Fungeek için daha iyi diyolar. 1000TL daha verip W75 almak daha mantıklı gibi. Bazı arkadaşlar diyecektir daha iyisi var o bütçede vs ama 75 boyut almak eğer tek klavyeni olacaksa en mantıklı seçenek. Şimdi benim duvarımda 3 tane klavye asılı 1 tanede kullanıyorum istesem değişirim ama siz F tuşlarına ihtiyaç duyarsanız sıkıntı olabilir. O yüzden yüzde 75 boyut bi klavye bakmak daha mantıklı geliyor.

Onun dışında bütçe çıkmıyosa falan bende madlions var ama diğer insanların dediğine göre fungeek daha iyi o yüzden fungeek alın.

Fungeek için daha iyi diyolar. 1000TL daha verip W75 almak daha mantıklı gibi. Bazı arkadaşlar diyecektir daha iyisi var o bütçede vs ama 75 boyut almak eğer tek klavyeni olacaksa en mantıklı seçenek. Şimdi benim duvarımda 3 tane klavye asılı 1 tanede kullanıyorum istesem değişirim ama siz F tuşlarına ihtiyaç duyarsanız sıkıntı olabilir. O yüzden yüzde 75 boyut bi klavye bakmak daha mantıklı geliyor.

Onun dışında bütçe çıkmıyosa falan bende madlions var ama diğer insanların dediğine göre fungeek daha iyi o yüzden fungeek alın.
Aslında boyutu küçültmek istiyorum şuan %100 kullanıyorum rahatsız edici oyun oynarken. Ama ilk defa bu kadar boyut düşecek.

Ben yüzde 75 boyut alırdım açıkcası. Zaten 75 ve tam boyut arasında bile çok ciddi fark oluyor. Hem çoğu tuştan mahrum kalmamış oluyorsun.
Genellikle fps oynuyorum ve büyük klavye beni bezdirmisti iyice ilk defa geçeceğim basta sorun olacak eminim ama alışırım. Scyrox v6 ile fun60 ultra satın aldım.

Genellikle fps oynuyorum ve büyük klavye beni bezdirmisti iyice ilk defa geçeceğim basta sorun olacak eminim ama alışırım. Scyrox v6 ile fun60 ultra satın aldım.
Hocam arkadaş ile konuştum bir de sizin dediğiniz üzerine sanırım klavyeyi yarın iade edip bu modelini alıyorum.

Son düzenleme:

Hocam arkadaş ile konuştum bir de sizin dediğiniz üzerine sanırım klavyeyi yarın iade edip bu modelini alıyorum.

Hayırlı olsun hocam.

Akko Mod007B HE Santorini Mekanik Klavye (Manyetik Switch)

Bunların switch farkı çok fark ettirir mi acaba tasarım olarak çok arada kaldım ya.

Akko Mod007B HE Santorini Mekanik Klavye (Manyetik Switch)

Bunların switch farkı çok fark ettirir mi acaba tasarım olarak çok arada kaldım ya.
İkisininde youtube üzerinden sesini dinleyin ve hoşunuza gideni alın.

Klavye olarak bu ikisi arasında kaldım.

Fare olarak bunu düşünüyorum. Scyrox V8 8K Wireless Mouse

Genellikle oyun oynuyorum ve FPS oynuyorum. Bütçe 3 ve 3500₺
Klavye ve fare tercihlerinizi değerlendirirken, oyun deneyiminizi en üst düzeye çıkarmak için birkaç önemli faktörü göz önünde bulundurmalısınız. İşte önerilerim:

Klavye Önerileri:​

1. Madlions Nano68
- Avantajlar:
- Kompakt tasarımıyla taşınabilirlik sunar.
- Mekanik switch desteği, daha iyi tuş hissiyatı sağlar.
- RGB aydınlatma, oyun atmosferinizi artırabilir.
- Dezavantajlar:
- Bazı kullanıcılar için tuş düzeni alışılması zor olabilir.

2. Akko Monsgeek Fun60
- Avantajlar:
- Hotswap özelliği, farklı switch'lerle değişim yapmanıza olanak tanır.
- Gelişmiş RGB aydınlatma seçenekleri.
- Kablosuz özelliği ile daha düzenli bir masa alanı sunar.
- Dezavantajlar:
- Fiyatı, bazı kullanıcılar için yüksek olabilir.

Fare Önerileri:​

Scyrox V8 8K Wireless Mouse
- Avantajlar:
- Yüksek DPI desteği, FPS oyunlarında hassasiyeti artırır.
- Kablosuz kullanım özgürlüğü.
- Ergonomik tasarımı, uzun süreli kullanımda konfor sağlar.
- Dezavantajlar:
- Pil ömrünü kontrol etmek önemli olabilir, düzenli şarj gerektirebilir.

Öneri Değerlendirmesi:​

1. Oyun Deneyimi: FPS oyunları için hassasiyet ve hızlı tepki süresi önemlidir. Hem klavye hem de farede bunu dikkate almalısınız.
2. Bütçe: Belirttiğiniz bütçe dahilinde her iki klavye de uygun görünüyor. Fare de uygun fiyat aralığında.
3. Tasarım ve Konfor: İki klavye arasında tasarım ve konfor açısından hangisinin daha iyi hissettirdiğine karar verin.

Sonuç:​

• Eğer taşınabilirlik ve özelleştirilebilirlik arıyorsanız Madlions Nano68'i tercih edebilirsiniz.
  • Eğer daha fazla özelleştirme seçeneği ve kablosuz kullanım istiyorsanız Akko Monsgeek Fun60'ı tercih edin.
  • Fare olarak Scyrox V8, FPS oyunları için iyi bir seçimdir.

Seçiminizi yaparken bu faktörleri göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt