23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.636 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.124 26 Temmuz 2025 #1 "A-D" yaptığımda "A" ve "D" yazmak yerine sağ sol yapiyorlar. Yön tuşlarında da "A" ve "D" yazıyor. Nasıl değiştiririm?
"A-D" yaptığımda "A" ve "D" yazmak yerine sağ sol yapiyorlar. Yön tuşlarında da "A" ve "D" yazıyor. Nasıl değiştiririm?
Çözüm sickboyrari 26 Temmuz 2025 "Fn+W" kombinasyonunu deneyin. Arada bilgisayardan denetim yapıyorum telefonun şarjı olmadığı için, sık sık başıma geliyor.
"Fn+W" kombinasyonunu deneyin. Arada bilgisayardan denetim yapıyorum telefonun şarjı olmadığı için, sık sık başıma geliyor.
sickboyrari Üstün Sosyal Locası İlk 1.000! Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 682 Makaleler 1 Çözümler 24 Beğeniler 1.915 Yer Kaotic 26 Temmuz 2025 #2 "Fn+W" kombinasyonunu deneyin. Arada bilgisayardan denetim yapıyorum telefonun şarjı olmadığı için, sık sık başıma geliyor. Artı 0 Eksi Çözüm
"Fn+W" kombinasyonunu deneyin. Arada bilgisayardan denetim yapıyorum telefonun şarjı olmadığı için, sık sık başıma geliyor.
KS KS 23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.636 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.124 26 Temmuz 2025 #3 sickboyrari dedi: "FN+W" kombinasyonunu deneyin. Arada bilgisayardan denetim yapıyorum telefonun şarjı olmadığı için, sık sık başıma geliyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır oldu. Teşekkür ederim, iyi günler. Artı 0 Eksi
sickboyrari dedi: "FN+W" kombinasyonunu deneyin. Arada bilgisayardan denetim yapıyorum telefonun şarjı olmadığı için, sık sık başıma geliyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır oldu. Teşekkür ederim, iyi günler.