Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 1 Şubat 2025 #11 Klavye için yok diye biliyorum. https://rzr.to/pollingrate Mouse için en doğru sonucu veren bu. Razer'in programi. arminda dedi: Polling Rate Test - Check Mouse Hz (Hertz) Rate Online Try our mouse rate test to measure the Hz and polling rate effortlessly to optimize your gaming and computing experience. cpstest.org Mouse için bu var. Klavye için var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu site doğru sonuç vermiyor. Mouse hz testi sitelerden yapılmaz direkt.
Klavye için yok diye biliyorum. https://rzr.to/pollingrate Mouse için en doğru sonucu veren bu. Razer'in programi. arminda dedi: Polling Rate Test - Check Mouse Hz (Hertz) Rate Online Try our mouse rate test to measure the Hz and polling rate effortlessly to optimize your gaming and computing experience. cpstest.org Mouse için bu var. Klavye için var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu site doğru sonuç vermiyor. Mouse hz testi sitelerden yapılmaz direkt.
KS KS Blood Uzman Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 426 Çözümler 1 Beğeniler 106 Yer RİZE 1 Şubat 2025 #12 Toby Fox dedi: Klavye için yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kötü yani. Neden kimse böyle bir şey yapmamış.
Toby Fox dedi: Klavye için yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kötü yani. Neden kimse böyle bir şey yapmamış.
Boşlukta Düşünen Adam Yetkin Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 813 Çözümler 3 Beğeniler 794 1 Şubat 2025 #13 Blood dedi: Kötü yani. Neden kimse böyle bir şey yapmamış. Genişletmek için tıkla... Çünkü mümkünatı olmayan bir uygulama. Mouse gibi değil klavyelerdeki Hz değeri. Onlar gibi kolay ölçülmüyor. O yüzden marka ne diyorsa ona inanmak zorundasınız.
Blood dedi: Kötü yani. Neden kimse böyle bir şey yapmamış. Genişletmek için tıkla... Çünkü mümkünatı olmayan bir uygulama. Mouse gibi değil klavyelerdeki Hz değeri. Onlar gibi kolay ölçülmüyor. O yüzden marka ne diyorsa ona inanmak zorundasınız.