Klima markası ve klima önerisi

Wardom

Başarılı
Yer
İstanbul
Uzun ömürlü kullanabileceğim bir marka arıyorum. Servis hizmeti de iyi olmalı. Fiyatı mühim değil, sadece bana problem çıkarmasın, sessiz ve güzel soğutsun yeterli. Kışın da ara sıra ısıtmak için kullanabileyim. 18.000 BTU ve üzeri olursa iyi olur.

En kalitelilerden birisini alayim diyorsaniz Daikin Sensira, daha F/P olsun isterseniz Gree Aphro. Gree Aphro'da kotu urun degildir yanlis anlasilmasin fiyatina gore oldukca iyidir sadece Daikin baska seviye. Servis hizmeti ilden ile cok degisiyor ona bir sey diyemem. Bir markanin X sehrindeki servisi cok iyiyken Y sehrinde rezalet olabiliyor.

Gree Aphro iyi bir giriş seviyesi ürün değil mesela. Aynı fiyata satılan LG Dualcool Plus daha iyi. Ben Midea markasını öneriyorum. Midea Extreme Save modeli en iyi klimalardan biridir. Midea'nın da tek sorunu distribütor karmaşası. FG Europe garantili satılanı almak gerekiyor. Diğerleri montaj ücreti alıyor ve servis kötü. Başka bir giriş seviyesi olarak da Daikin markasına ait, servisinin de Daikin olduğu Kaira markasını öneririm. Motoru yine Midea üretimi.

LG Dualcool Plus konusunda katiliyorum bence de daha iyi urun ama LG'nin beyaz esya konusunda servisiyle alakali cok problem duydum. TV tarafinda da ben yasadim keza o yuzden onerirken dilim yaniyor acikcasi.

Gree'de Aphro yerine Fairy alınmalı bence en düşük. Ben Fairy aldım epey güzel makine. Aphro'nun maksimum çalışma sıcaklığının 43 derece olması gibi önemli bir detayı var.

Gree Pular ya da Kaira(Kaira Plus da olabilir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…