Klima montaj sıralaması nasıldır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Şahin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 55

Şahin

Uzman
Klima aldım. Kargo paketini 3 gün sonra servis gelip açacak ve kuracak. Ben bu süreçte elektrik testi yapmalı mıyım? Yoksa klima montajından sonra mı yapılır? Bir de prizden elektrik alınmazmış, ayrı bir hat açıp şebekeden direkt enerji alacakmışız. Bu tür detayları var. Bilgilendirir misiniz beni?

Kutuyu siz açmayın. Kutuyu açıp ürünü kullanmaya çalışırsanız garanti dışı kalır ürününüz. Bırakın ürünü kuruluma gelenler açsın ve garantiyi başlatsınlar.

Kutuyu siz açmayın. Kutuyu açıp ürünü kullanmaya çalışırsanız garanti dışı kalır ürününüz. Bırakın ürünü kuruluma gelenler açsın ve garantiyi başlatsınlar.
Kutuyu açmadım ama 3 gün sonra montaj için gelecekler. Ben de bu süre içinde elektrikçiyi çağırıp klima için yeni hat oluşturayım mı diye konu açtım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutuyu açmadım ama 3 gün sonra montaj için gelecekler. Ben de bu süre içinde elektrikçiyi çağırıp klima için yeni hat oluşturayım mı diye konu açtım.
Servis hat açma konusunda işlem yapıyor merak etmeyin. Biz de kendimize aldığımız üründe benzer bir şey yaşamıştık servisten gelenler kendileri hallettiler.

Servis hat açma konusunda işlem yapıyor merak etmeyin. Biz de kendimize aldığımız üründe benzer bir şey yaşamıştık servisten gelenler kendileri hallettiler.
Eğer dediğiniz gibiyse onlar hallederse çok iyi olur. Baymak marka aldım bu arada

Kutuyu açmayın, bekleyin onlar gelince açsınlar yoksa garanti dışı kalabiliyor. Ayrıca evet, prizden elektrik alamazsınız, ayrı bir hat açılması gerekiyor, sigorta bağlanıyor. Fakat servis ekibi bu elektrik montaj işini yapmıyor, klimayı kurup bırakıyorlar, sonradan bir elektrikçi çağırmanız gerekebilir veya işten anlarım derseniz kendiniz de yapabilirsiniz.

Bir de ekstra olarak dış ünite için vince gerek var mı onu tespit edin. Biz yüksek katlarda idik, bundan dolayı vinç gerekti. Size de gerekirse servisin geldiği gün/saat ile vincin geldiği gün/saat'i denk düşürün.

2. kat bizim, vinç gerekmez herhalde. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…