Knignt Online tarzında P2W olmayan oyun önerisi

owyeah

Uzman
Selamlar,

Knight Online'da charım var fakat tam bir para avcısı oyun. Para kazanmak mümkün fakat tam bir robota döndürüyor insanı oyun içi etkinlikler.

KO tarzında P2W olmayan, ya da emek ile bir şeyler yapılabilecek oyun var mı?

P2W olmayan MMORPG oyun yok sanırım. Eğer ki ciddi oynayacaksan her türlü para ödemeye itiyorlar. En son Elder Scrolls Online oynadım bir yerden sonra seni ESO+ almaya itiyordu ama ESO+ alman tüm içeriğe erişebilmeni sağlıyordu ve ideal bir fiyata ciddi bir şekilde oynayabiliyordun. Fakat şu an sanırım aktif oyuncu sayısı az olabilir. MMORPG yerine aksiyon RPG oyunlarına bakabilirsin Diablo 4 ve POE2 gibi bunlar P2W değil. Gerçi Diablo 4 DLC'yi almaya itiyordu fakat haftaya yeni sezon başlıyor diye biliyorum belki değişir bu durum.

Yorumun için teşekkürler.

POE2 mantığı nedir sadece mob mu kesiyoruz? Ayrıca bu oyun ücretsiz olacak diyorlar doğru mu?

Her oynayacağın oyun bir şekilde P2W olmasa bile Life2Win olacak. bu yüzden kendini çok kaptırmadan oynayabileceğin herhangi bir MMORPG'ye başlayabilirsin. Diablo 4 vb. tarzına başlamanı öneririm. Diğerleri biraz ömür törpüsü olabilir.

Yorumun için teşekkürler.

POE2 mantığı nedir sadece mob mu kesiyoruz? Ayrıca bu oyun ücretsiz olacak diyorlar doğru mu?
Rica ederim ne demek. Ben de senin gibi MMORPG kıtlığı çekerken bu tarz oyunlara giriştim açıkçası. POE2 ücretsiz olacak doğru bir bilgi ancak ne zaman olacak orasını bilmiyorum. 6 Ay 1 yıl sürebilir süresi. Steam'de 15 dolar fiyatı ve 15 dolara aldığın zaman sana oyun içinde harcanabilecek para veriyor ve bununla Stash denilen depo tarzı şeyler alıyorsun. Açıkçası bu da belli bir yerden sonra şart oluyormuş ama bunu yapmak yetiyormuş diye duydum. Ben POE oynamadım POE2'yi de ortalama 1 saat falan oynadım sanırım çünkü çok geniş kapsamlı ve karışık geldi açıkçası ve ona ayıracak vaktim yoktu. 500 Saate yakın Diablo 4 sürem var ve her sezon belli bir dönemimi meşgul ediyor ve POE2 kadar da karışık değil iş güç arasında ideal vakitle yetişebiliyorsun ve daha az rehber videosu izliyorsun.

Yeni bir oyunu öğrenip kavramak/ alışmak gerçektem meşakkatli. İnsanı acayip üşendiriyor

Diablo 4 hiç oynamadım ama bakacağım teşekkürler.

Abilerimin söylediğine göre BDO sanılanın aksine P2W değil, sadece çadır vs. için ilk başta para ödemen gerekiyor ancak onun dışında sadece eşya yükseltme oranını arttırmak için para veriyorsun oyuna. Şu an tam söylediklerini hatırlamıyorum bende yeni başlamıştım ama hevesim kaçtığı için bıraktım. BDO'ya başlamayı düşünürsen sana onların DC sunucularını atabilirim. Yaşça büyük kişiler ve sadece gece saatlerinde aktif oluyorlar.

@Dzeko, yanlış bilmiyor isem Diablo IV P2W değil. Ücretli Pass'teki ögeler ise kozmetik ağırlıklı diye biliyorum.

@Dzeko, yanlış bilmiyor isem Diablo IV P2W değil. Ücretli Pass'teki ögeler ise kozmetik ağırlıklı diye biliyorum.
Hocam DLC ile gelen karakter geçen sezon için diğer karakterlerden aşırı üstündü o yüzden de DLC'yi almak zorunda bırakıyordu. Ayrıca ek harita ve ek etkinliklerden yararlanılabiliyordu. Tabii DLC'yi ana hikayenin devamı olarak da nitelendirebilirsiniz ama o da ne kadar hikayesini sevsem de süresine göre o fiyat edecek bir devam değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…