Ali Fuat Cebesoy'dayım. Otobüsleri çözemedim. Yarın okula gidip öğrenmek istiyorum, hangi otobüse binmem gerekiyor veya başka ulaşım aracı hangisiyle gidilir?
Kart falan da çıkartmadım, yolumun üstünde çıkarabileceğim bir yer var mı?

Hayırlı olsun kardeşim. Kocaeli Kent Kart çıkartmak için İzmit Yeni Cuma Durağı'nda inmek lazım. Ya da şehir içinden durağa gelmek lazım. Oradaki köprüden karşıya geçince orada yine köprünün altında Kent Kart bürosu var. Öğrenci belgesi ve resimle verirler. Sizin yurt bildiğim kadarıyla terminale yakın. İzmitliyim ama pekçok otobüs hattı geldi. Genelde Umuttepe hatları sizin yurdun önünden geçiyor. 640 nolu hat ise Başiskele hattı gözüküyor. Yine de otobüs şoförleri daha iyi bilir. Başiskele, Döngel, Kullar hatlarına da sorabilirsin.

Hayırlı olsun kardeşim. Kocaeli Kent Kart çıkartmak için İzmit Yeni Cuma Durağı'nda inmek lazım. Ya da şehir içinden durağa gelmek lazım. Oradaki köprüden karşıya geçince orada yine köprünün altında Kent Kart bürosu var. Öğrenci belgesi ve resimle verirler. Sizin yurt bildiğim kadarıyla terminale yakın. İzmitliyim ama Pek çok otobüs hattı geldi. Genelde Umuttepe hatları sizin yurdun önünden geçiyor. 640 nolu hat ise Başiskele hattı gözüküyor. Yine de otobüs şoförleri daha iyi bilir. Başiskele, Döngel, Kullar hatlarına da sorabilirsin.

Teşekkür ederim hocam.

Hayırlı olsun kardeşim. Kocaeli kent kart çıkartmak için izmit yeni cuma durağı'nda inmek lazım. Ya da şehir içinden durağa gelmek lazım. Oradaki köprüden karşıya geçince orada yine köprünün altında kent kart bürosu var. Öğrenci belgesi ve resimle verirler. Sizin yurt bildiğim kadarıyla terminale yakın. İzmitliyim ama pek çok otobüs hattı geldi. Genelde umuttepe hatları sizin yurdun önünden geçiyor. 640 nolu hat ise başiskele hattı gözüküyor. Yine de otobüs şoförleri daha iyi bilir. Başiskele, döngel, kullar hatlarına da sorabilirsin.

Hocam ekomobilden yurda giden otobüse bakıyorum gidiyor gözüküyor. 2 oldu, şoförler gitmiyor diyor, başka bir şoför de NCİTY AVM'ye gidiyor ama indirmiyoruz dedi, nasıl yani anlamadım, duraktan geçiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başiskele'de oturan arkadaşlara da sorayım. Size dönüş yaparım.

Ncity AVM onunden 190'a binecektim bugün, yine dunki gibi senaryo yasandi şoför otogara gidiyorum ben dedi. 170u ya bindim geldim yurda. Bundan sonra sora sora bineceğim anlasilan.

Moovit diye bir App var telefona onu kur. Yabancısı olduğun şehirlerde tüm toplu taşımaya yerli halk kadar hakim oluyorsun.

Teşekkür ederim hocam bakacagim.