Kochler nasıl bir firmadır?

LA Knight

Üstün
Merhaba. Kochler markasının şu sıralar çok fazla reklamı çıkıyor ve firmada da işime yarayacak kardiyo ürünü buldum fakat firma için nasıl bir bilgi veya kanı var bilmediğinden sizlere danışmak istedim.

Sizin veya çevrenizden bu firmadan ürün alıp memnuniyet düzeyi ne durumda? Kötü bir firmaysa en azından bir sorunda paramla rezil olmak istemiyorum.

Şikayet sitesinde olumlu yorum mu aradın gerçekten?

Şikayetvar'ın amacı kullanıcıların sorunlarını firmalara iletmek ve çözüm sağlamak. Olumlu yorum derken firmanın bu sorunlara geri dönüp çözüm sağlayıp sağlamadığından bahsediyor yüksek ihtimal.

Genel olarak ürünleri kaliteliymiş. Türk firmasıymış ama İngiltere ve Almanya'ya da ihracat yapıyorlarmış.

Evet olumlu yorumda tam olarak bu işte. Anlama problemi çeken arkadaşlar var. Şikayet sitelerinin amacıda bu zaten. Müşteri memnuniyetini sağlamak. Müşteri memnuniyetini sağladıkları zaman olumlu yorum yaparlar. Gülmenin dalga geçmenin amacını anlamış değilim.

Şikayet sitesinde olumlu yorum mu aradın gerçekten?
Evet aradım. Her yapılan yorum olumlu olacak diye bir şey yok. Ben her zaman müşteri memnuniyetini sağlayan firmalardan alışveriş yaparım. Yorumlara bakara bilgi sahibi olmak içinde ilk yapılan olumlu yorumlara değil de olumsuz yapılıp müşterinin memnun olmasından sonra olumlu olan yorumlara bakarım.

Örneğin yedek parça tedariği yapılmış mı? Garantide iyi bakılmış mı? Parça kalitesi nasıl? Dayanaklılığı nedir? Performansı nasıl? bu tarz soruların cevapları ilk yorumda belli olmaz. genelde müşteriler deneyimler bi sorun çıkar ve kötü yorum yazarlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…