Koçtaş 7000 BTU mobil klima, 11 m² oda için yeterli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Denkc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 44
  • Etiketler Etiketler
    klima mobil

Denkc 72

Başarılı

Arkadaşlar, ben bütçem el verdiği için aldım. İyice araştırdım, mobil diyor; klima direkt içerisinde kompresör var. 7000 BTU'luk üstüme vururum, direkt üstüme vurduğumda beni üşütecek kadar soğutur mu? Sesten falan sesli çalışırsa da ben rahatsız olmam, komşular çok olmasın, o bana yeter. Ve fiyatı nasıl, sizce iş görür mü? Maksimum bütçem buydu, başka da çıkamazdım. Ne düşünüyorsunuz?

Bunun borusu için camı falan hazırladın mı öylece kullanamazsın.
Borusunu balkondan aşağı sarkıtacağım zaten koyacağım yer belli başka da bir şeye gerek yok diye düşünüyorum.

İş görür mü fiyatı nasıl hiç bilmeden direk aldım ucuz geldi diye?

Eğer tek hortumluysa negatif basınç yaratıp tüm sıcağın içeriye hücum etmesiyle sonuçlanabilir.

İçeriyi soğutacağım derken daha çok sıcağın içeriye hücum etmesiyle sonuçlanabilir yani. Vakum etkisi yaratıyor böyle klimalar.

İçeriyi soğutacağım derken daha çok sıcağın içeriye hücum etmesiyle sonuçlanabilir yani. Vakum etkisi yaratıyor böyle klimalar.
Tamam bunun çözümü vardır ne yapacağım o konuda da keşke bilgi verseydiniz.

Çözüm olarak çift hortumlu alınması önerilmiş o konuda fazla bilgim yok sadece uyarı yapmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…