Temalar var eklentiler var bi de sayfalar var sayfalardan farklı olarak yazılar var işte, birde yüklenen dosyaları resimleri kontrol etmek için medya kısmı var, yorumlar kısmı var. Saf WordPress o kadar işlevli değil zaten. ChatGPT'ye sorsan çok daha iyi açıklarmış bence.
Müşteri WordPress istiyorsa, siteyi kendi isteğine göre yapmak içindir en iyi. Ben WordPress'i gram sevmem ama kendi isteğime göre yapmak zorunda kaldığım için tercih ettim. Normalde ben BluditCMS kullanıyorum.
Wordpress'in hiç bir artısı yok. Bir artısı var diyorsa o da Blok editörün güzel olmasıdır.WordPress'de yapılan şeylerin fazlasını özgürce kodlar ile yapabiliyorken WordPress'e takılmasını anlayamadım. Ekstra bir özelliği falan m ı var acaba diye merak ettim.![]()
WordPress'in hiçbir artısı yok. Bir artısı var diyorsa o da Blok editörün güzel olmasıdır.
Aslına bakarsanız yapabileceklerinizin bir sınırı yok WordPress ile.En büyük artılarından biri de SEO açısından büyük avantajları olması.
Yaptığınız işe bağlı açıkçası. WordPress özellikle bloglar için güzel bir yazılım. Blog açılacaksa WordPress'i şiddetle tavsiye ederim, zira Yoast SEO gibi eklentilerle SEO işini çok iyi hallediyor. Çoğunlukla bloglar ile uğraşıyorsanız geçmenizi tavsiye ederim.Bu zamana kadar yaptığım internet sitelerinin hepsinin kod kullanarak yaptım. WordPress ile isteyen bir müşteri var illa WordPress olsun diyor, ben de hiç kullanmadım. Kolay mı, nasıl bir mantığı var?