creazy 37 Üstün Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.316 Çözümler 3 Beğeniler 1.052 7 Ocak 2026 #1 Merhaba, indirimdeyken birisini almak istiyorum. Hangisini almalıyım? Web site vb. kodlama için kullanacağım.
Merhaba, indirimdeyken birisini almak istiyorum. Hangisini almalıyım? Web site vb. kodlama için kullanacağım.
barishizm 7 Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 335 Çözümler 6 Beğeniler 324 Yer Vilnius, Litvanya 7 Ocak 2026 #2 Hakkı cabuk bitmesin diyorsan Pro.
W WebSmith 7 Başarılı Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 955 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 542 7 Ocak 2026 #3 creazy dedi: Merhaba, indirimdeyken birisini almak istiyorum. Hangisini almalıyım? Web site vb. kodlama için kullanacağım. Eki Görüntüle 216483 Genişletmek için tıkla... Aktif olarak AntiGravity’de bir proje üzerinde çalışıyorum; ancak proje daha ortasındayken bitti, henüz temel işlevlere bile geçemedim. Plus aboneliğim vardı, bu sebeple Pro abonelik alınması gerekiyor sanırım. Son düzenleme: 7 Ocak 2026
creazy dedi: Merhaba, indirimdeyken birisini almak istiyorum. Hangisini almalıyım? Web site vb. kodlama için kullanacağım. Eki Görüntüle 216483 Genişletmek için tıkla... Aktif olarak AntiGravity’de bir proje üzerinde çalışıyorum; ancak proje daha ortasındayken bitti, henüz temel işlevlere bile geçemedim. Plus aboneliğim vardı, bu sebeple Pro abonelik alınması gerekiyor sanırım.