creazy Başarılı Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.202 Çözümler 2 Beğeniler 978 7 Ocak 2026 #1 Merhaba, indirimdeyken birisini almak istiyorum. Hangisini almalıyım? Web site vb. kodlama için kullanacağım.
Merhaba, indirimdeyken birisini almak istiyorum. Hangisini almalıyım? Web site vb. kodlama için kullanacağım.
barishizm Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 323 Çözümler 6 Beğeniler 315 Yer Vilnius, Litvanya 7 Ocak 2026 #2 Hakkı cabuk bitmesin diyorsan Pro.
W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 890 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 510 7 Ocak 2026 #3 creazy dedi: Merhaba, indirimdeyken birisini almak istiyorum. Hangisini almalıyım? Web site vb. kodlama için kullanacağım. Eki Görüntüle 216483 Genişletmek için tıkla... Aktif olarak AntiGravity’de bir proje üzerinde çalışıyorum; ancak proje daha ortasındayken bitti, henüz temel işlevlere bile geçemedim. Plus aboneliğim vardı, bu sebeple Pro abonelik alınması gerekiyor sanırım. Son düzenleme: 7 Ocak 2026
creazy dedi: Merhaba, indirimdeyken birisini almak istiyorum. Hangisini almalıyım? Web site vb. kodlama için kullanacağım. Eki Görüntüle 216483 Genişletmek için tıkla... Aktif olarak AntiGravity’de bir proje üzerinde çalışıyorum; ancak proje daha ortasındayken bitti, henüz temel işlevlere bile geçemedim. Plus aboneliğim vardı, bu sebeple Pro abonelik alınması gerekiyor sanırım.