Klavye bu bu arada.
DURGOD Taurus K320 TKL.
Eki Görüntüle 233056
Eki Görüntüle 233057
Ucuz diye almıştım ama beni çok şaşırttı. Tam aynısı artık yapılıyor mu bilmiyorum. Zaten artık bundan çok daha iyileri vardır. Günün çoğunluğunda bunu kullanıyorum.
Oyun oynacağım zaman Corsair K70 RGB TKL kullanıyorum. Bu da TKL ve US layout ama normal Cherry MX Red. Silent değil. Latency olarak (klavye anakartından dolayı muhtemelen) fark var. Zaten Battlenonsense gibi YouTuber'lar tarafından en iyi oyuncu klavyesi olarak seçilmişti bir aralar. (objektif gecikme süresi sonucu olarak)
Ama en önemlisi ses olarak dağlar kadar fark var. Corsair rezil ötesi. Bu ise bayaa tok. Bum diye oturuyor her tuş. Silent olunca fark oluyor. Normal MX Brown olsa gene memnun olmazdım şahsen.
Eskiden Razer BlackWidow Tournament Edition Stealth 2014 kullanıyordum, gene TKL ve US layout. Razer Orange switch kullanıyordu. O da toktu ama Brown gibi. Silent Red gibi değil.
Video ile şu an uğraşamam ama sonra belki paylaşırım.
Neyse benim tavsiyem Silent switch odaklı arayışta bulun. Reddit r/mechanicalkeyboards subredditinde sor burdan ziyade. Zaten yurt dışındasın, çok daha fazla opsiyon var.