Makedonya.

Ordu'da doğdum orada büyüdüğüm için Ordulu olarak da görüyorum kendimi.

Anne-Baba Sivas'ın farklı ilçelerinden. İki türlü de %100 Türk'üm.

Hiç kimse %100 olamaz.

Yarı Rus, Yarı Türk- Makedon'uz ama Türkiye'de yaşıyor ve kendimi Türk hissediyorum fakat köklerime de bağlıyım. :)

Tip olarak da turuncu, sarışın karışık kocaman bir şeyim. Kökenin etki ettiği tek özellik fizikseldir bana göre.

Hocam bende Makedonya'lı sayılabilirim ama bir de nasıl Rus oluyor yani bayağı karışık güzelmiş yani.

Kökeniniz.

Son düzenleme:
Kültürel olarak yüzde yüz Türküm genetik anlamda ise baba tarafı muhtemelen Bozulus Türkmenlerinin Avşar Boyuna dayanıyor anne tarafım ise Osmanlı dönemi konya civarından balkanlara yerleştirilmişler bu sebeble genetik olarakda yüksek olarak türk çıkarım gibime geliyor ama muhtemelen anne tarafında yabancı gelin damat alma filan olmuştur, baba tarafından türk olduğuma neredeyse eminim ama belli olmaz belki hitit imparatorluğunda yaşayan bir çiftçinin soyundan geliyorumdur.

baba tarafından bu kadar emin olmamın sebebi Ankara Balâ lı olmam Balâ nispeten yeni bir yerleşim yeri bildiğim kadarı ile erzurum ve aydın söke civarındaki türkmenlerin bu bölgeye yerleştirilmesi ile oluşmuş benim aile büyüklerimde Balâya erzurum veya aydından geldiğimizi söylüyor.

ilgilenen arkadaşlar için Balâ tarihi;