Kökeniniz nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan creazy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    nedir

Köken möken sallayın hocam. Kendini nasıl tanımlıyorsanız osunuzdur. Türk sayıyorsanız türksünüzdür. Kendiniz seçmediniz sonuç olarak.

Köken möken sallayın hocam. Kendini nasıl tanımlıyorsanız osunuzdur. Türk sayıyorsanız türksünüzdür. Kendiniz seçmediniz sonuç olarak.
Dediğinize katılıyorum. O kadar çekingen bir çocuk olduğum halde her sabah andımızı okumak için kendimi öne atardım. Zaten benim için kişi Atatürk'ü sevsin, anlasın gerisinin pek önemi yok. Onu seven, vatanını seviyordur günün sonunda.

Evet, zaten kökene DNA'ya biyolojik vesaire olarak bakarsa, Türkiye'de çoğunluk olarak Türk kalmaz. Karışık çerez paketi diyelim . O yüzden bana göre köken falan önemsiz geliyor. Zaten köken olayları bana göre 19.yüzyıl 20.yüzyıl düşüncesi gibi geliyor. Çoğunluk olarak kökene bakılmıyor. Sosyolojik ve kültürel olarak bakılıyor. Köken nufusil atalar eskidi bana göre göre. 1923'te Türkiye cumhuriyetine geçiş yaptılar ve artık Türk oldular. Ve böyle böyle ilerledi diyelim. Kısacası DNA'mış kökenmiş biyolojik falanmış gereksiz. Direkt kendini ne tanımlıyorsun o sun. Kural basit. Ha Türkiye'de yaşayıp Amerika ile bağın olmamana rağmen gitmemene rağmen ben Amerikalı'yım demek saçma tabii. O anlamda söylemedim zaten. Anlamışsınızdır umarım demek istediğimi.

Yarı Rus, Yarı Türk- Makedon'uz, ama Türkiye'de yaşıyor ve kendimi Türk hissediyorum fakat köklerime de bağlıyım.

Tip olarak da turuncu, sarışın karışık kocaman bir şeyim. Kökenin etki ettiği tek özellik fizikseldir bana göre.

Yörüküm, ama soran olursa Türküm derim tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…