Kokoreç sever misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5124
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 558
Bize bir rehber lazım ya, sever misiniz sevmez misiniz diye bence sorulmaz, kimi ayranla kimi kolayla kimi acılı şalgamla, kimi benim gibi yanına midye ile kimi turşu ile kimi mayonezi ketçapı ile yemeyi seviyor. Ama bulmak zor, kaliteli, temiz, ucuz, lezzetli mekanların olduğu bir Kokoreç dükkanı listesi olsa, 1 ülke, 7 bölge, 81 ilden...

Not aldım hocam, birkaç güne paylaşırım.

Hocam Gala Kokoreç ve Şampiyon Kokoreç üstüne tanımam. Asıl burada yiyeceksin, Atatürk Orman Çiftliği'ni biliyorum da orada kokoreççi var mı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu şeyleri sakın bilmediğiniz yerlerden yemeyin, hatta bildiğiniz yerlerden de demeyin.

Hiç yemedim, aile tarafından da olumsuz düşünceler yüklendi ancak bağımsız irademle de o fikir pek hoş gelmiyor

Kokoreç yiyenlerin ezberlediği kendi kokoreççisi vardır aynı berber gibi. Şehirde bilinen, güvenilir yerde yemeyi deneyebilirsiniz. Kötü yerde yerseniz bir daha ağzınıza bile sürmüyorsunuz ben aynı şeyi şırdanda yaşadım. Beğenmezseniz zaten bir daha da yemezsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sabıkası kabarikmis Ankara'ya bir daha gidince gidilmeyecek yerler arasında artık.

Kokusu bile midemi bulandırıyor, babam çok sever ama bulunduğum yerdeki mekanlardan yemez. Bizim burada iyi yapan yok sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…