ritoakari Çalışkan Katılım 17 Temmuz 2025 Mesajlar 22 Beğeniler 17 Yer Talas, Kayseri 17 Temmuz 2025 #11 alperen dedi: Acil'i düşünüyorum da internette hiç incelemesini görmedim. Genişletmek için tıkla... Gayet güzel hocam ikisi de fakat karekök'te konu anlatım kısmı da vardı yanılmıyorsam ufak özetler şeklinde. Acil'de daha çok soru var.
alperen dedi: Acil'i düşünüyorum da internette hiç incelemesini görmedim. Genişletmek için tıkla... Gayet güzel hocam ikisi de fakat karekök'te konu anlatım kısmı da vardı yanılmıyorsam ufak özetler şeklinde. Acil'de daha çok soru var.
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.668 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 17 Temmuz 2025 #12 seeraddar dedi: Bizde deriniz bizde. kendime rakip çıkardım demese miydin acaba. Genişletmek için tıkla... Paramedik istemiyorsanız rakip değiliz
seeraddar dedi: Bizde deriniz bizde. kendime rakip çıkardım demese miydin acaba. Genişletmek için tıkla... Paramedik istemiyorsanız rakip değiliz