Kolaycikti.com güvenilir mi?

Baya ucuza geliyor cikti almak fakat guvenemedim. Kullanan var mi?

Fotokopinin maliyeti bu kadar değil. Dolandırıcı bence.

Üniversite cevresindeki kirtasiyeler boyle ucuza verirdi ciktiyi surumden kazaniliyor fakat online olunca iste sormak istedim belki kullanan vardir.

Üniversite çevresine gitsene o zaman, hem kargo derdin olmaz.

Adam sayfanın başında 0,40 kuruş deyip altında 0,40 TRY dememiş mi? Pek güvenilir gelmedi.

Üye olup ödeme kısmına gelmeyi denediniz mi? Kargo ile pek de güzel yerlere gelmez gibi.

Fotokopinin maliyeti bu kadar değil. Dolandırıcı bence.

Sitenin güvenilirliğinden bağımsız fiyat normal. Eğer koca bir depoya yüzlerce makine kurar, kağıdınızı da toptan alır ve hatta kendiniz üretirseniz bayağı bayağı sürümden kar edersiniz.

Sitenin güvenilirliğinden bağımsız fiyat normal. Eğer koca bir depoya yüzlerce makine kurar, kağıdınızı da toptan alır ve hatta kendiniz üretirseniz bayağı bayağı sürümden kar edersiniz.
Aynen öyle.

Gittiysen neden bu konuyu açasın ki?

Tanesine 1.5 lira gibi bir fiyat cektikleri icin olmasin? Bulundugum yerdeki fotokopiciler amatör ve oyle buyuk sehirlerdeki gibi satislari yok. Sen neden her seye soruyla cevap veriyorsun? Kullandiysan kullandim de gelip burada beni sorguluyorsun. Şaka gibisin.

1.5 liraya 1000 sayfa alsam 1500 lira yapiyor o paraya ben yayin evinden test alirim.

Son düzenleme:

Test al o zaman daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…