Kolunuzdan olma garantili akıllı saat!

1589

Üstün
Makaleler
2

Utanmaz marka şöyle bir ürün çıkarmış. Büyük ihtimalle üzerindeki sensör sahte, sadece sensör gibi davranan bir yeşil ışık var. Ayrıca böyle fason markalardan aldığınız hiçbir ürünü cildinizde barındırmamalısınız. Tüm gün kolunuzda duracak bir ürün sonuçta. Bundan dolayı belki de cilt hastalıkları yaşayacaksınız veya kolunuzda patlayacak. Bunu Türk malı diye alanlara acıyorum gerçekten.
Bu fiyata bunun yerine çok daha iyi akıllı saatler alabilirsiniz. En azından üzerinde gerçek bir kalp atış sensörü, kaliteli bir ekran ve güvenilir bir batarya barındıranlardan. Hatta 1500 TL’nin altına bundan çok daha kaliteli akıllı bileklikler bile mevcut.

Mizah ve Eğlence'ye atılmış olsa bile: https://www.akakce.com/akilli-saat/en-ucuz-huawei-watch-fit-3-fiyati,650895093.html yani şimdi bu varken 4200TL de ona vermezsin ya.

Kendi kendini bitirdi, önceden bu kadar aşağı konumda bir marka değildi. Kendine özgü telefonlar çıkarıp satardı, ne olduysa P13 serisinden sonra oldu. İxperia kalitesinde telefonlar üretiyor.

Kesinlikle kat kat daha iyi.

Kendi kendini bitirdi, önceden bu kadar aşağı konumda bir marka değildi. Kendine özgü telefonlar çıkarıp satardı, ne olduysa P13 serisinden sonra oldu. İxperia kalitesinde telefonlar üretiyor.
Hiçbir zaman kendine özgü bir marka değildi. Arka tasarımları Apple’a benzetmek veya yüksek RAM (güya o da) miktarı ve aşırı berbat işlemcisiyle insanları dolandırıyorlardı. Anlamayanlar da ne yapsın alıyor…

Hiç unutmuyorum. 2 yıl önce buna benzer bir aleti merakımdan 249 TL'ye AliExpress'ten aldım. Koluma taktım ve şık duruyordu. Daha sonra bu arkasındaki sensör ( sözde sensör ) ben uyurken çalışıyordu. Sabah kalkıp baktığımda yatakta birkaç tane tüy gördüm. Şaşırıp biraz baktım. Normalde hiç dökülmem yoktu. Daha sonrasında duşa girmek için kolumdan çıkardığımda saatin takılı olduğu bölgede neredeyse hiç kıl olmadığını fark ettim. Yani şu kadar minik bir alet ve sensör bunu nasıl yaptı bilmiyorum ama cidden 1 tane bile yoktu. O yazdığım hesabı bulursam yorumunu da buraya sonradan koyarım. Satıcıya ne geliyorsa saydırmıştım. Arkadaşım sen akıllı saat misin yoksa epilasyon aygıtı mı? Sinirlenip her tarafını kırdım. Almayın aldırmayın. Belki bu alette de aynı olay olacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…