Bu sıralar dolabımda çok fazla kıyafetim kalmadı, bu sebepten dolayı ufak bir alışveriş yapmam gerekiyor. Kombinden kastettiğim aynı renk olsa yeter; kahverengi eşofmana kahverengi sweatshirt gibi. Bol giyinmeyi seviyorum. İstanbul içi veya online olarak alabilirim. Çok tuzlu olmazsa güzel olur.
İnditex, Defacto ve LC Waikiki gibi mağazalara bakabilirsin. Dolabım boş olduğu zamanlarda bu mağazalarda gezinip kombin yapıyordum. İnditex mağazalarında indirim zamanlarında güzel kıyafetlere de denk gelebilirsin.
Onun dışında İstanbul'da yaşamadığım için spesifik bir öneri veremeyeceğim.
İnditex, Defacto ve LC Waikiki gibi mağazalara bakabilirsin. Dolabım boş olduğu zamanlarda bu mağazalarda gezinip kombin yapıyordum. İnditex mağazalarında indirim zamanlarında güzel kıyafetlere de denk gelebilirsin.
Onun dışında İstanbul'da yaşamadığım için spesifik bir öneri veremeyeceğim.
Inditex markaları dısında harbiden cok da secenek yok; LCW, Defacto'da vs bazen güzel şeyler denk gelebiliyor. Onun dışında Aksesuarix, Void veya yerel butiklere bakabilirsin.
Inditex markaları dısında harbiden cok da secenek yok; LCW, Defacto'da vs bazen güzel şeyler denk gelebiliyor. Onun dışında Aksesuarix, Void veya yerel butiklere bakabilirsin.