Kompakt klavye önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan laika
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 47

laika

Çalışkan
Selam, başlıkta da belirttiğim gibi 2 yıldır kullandığım manyetik Switch'li klavyemi kablosu rahatsız etmeye başladığı için sattım. Artık kablosuz bir modele geçmek istiyorum.

Aradığım özellikler kısaca şöyle:

Küçük/kompakt boyut: Masamda pek yer yok, bu yüzden fazla alan kaplamayan ufak bir model olması şart.

Kablosuz ve mekanik olması: Rekabetçi oyunlarla işim kalmadı, tepki süresi hiç umurumda değil. Manyetik Switch'e tekrar ekstra para bayılmak istemiyorum.

Orta kalite/fiyat-performans: Bütçe sıkıntım yok ama gereksiz pahalı bir şey de istemiyorum. Parasının karşılığını veren, F/P bir model işimi görür.

Görsel/ışıklandırma: Işıklandırması ve renk modları güzel, masada şık duran bir şey olursa harika olur.

Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler!

Önerim yok ama tavsiyem var. Işıklandırması her tuş için özel olan modellerden alsanız daha hoş duruyor. Bende Steelseries Apex 3 TKL var. Tuşların altına boydan boya her yere ışık koymuşlar. Göz alabiliyor bazen. Onun yerine her tuşun altında o tuşa göre bir aydınlatma olsa sadece tuşlar aydınlanmış olur. O tarz klavyeler daha güzel bence. Ama onun dışında Steelseries'ten memnunum. Birkaç defa klavyeyi suda da yıkadım, bir şey olmadı. Pek bir sıkıntısını görmedim yani.

Tam bütçe nedir?

SS piyasanın en overrated ürünlerine sahip. Ayrıca gereksiz pahalı. Rakiplerinden çok geride F/P olarak.

Tuşların ışık geçirip geçirmemesi sizin için önemli mi?
degil

genel kullanimda klavyenin isiklarini kapiyorum

Tam bütçe nedir?

SS piyasanın en overrated ürünlerine sahip. Ayrıca gereksiz pahalı. Rakiplerinden çok geride F/P olarak.
maks 3 diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…