Konami, Metal Gear Solid Delta: Snake Eater’ı Çıkışına Bir Hafta Kala Son Kez Gösterdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 89
Makaleler
5

Konami, Metal Gear Solid Delta: Snake Eater’ın çıkış fragmanını yayımladı. Oyun 28 Ağustos 2025’te, yani bugünden tam bir hafta sonra geliyor. Bu yeniden yapımı yıllarca umut edip pek de ihtimal vermeyen hayranlar vardı. Konami’nin Metal Gear Solid ve Silent Hill gibi büyük serileri uzun süre rafa kaldırmış gibi durması bu hissi güçlendirmişti. NVIDIA GeForce Now…

Devamını Oku: Konami, Metal Gear Solid Delta: Snake Eater’ı Çıkışına Bir Hafta Kala Son Kez Gösterdi
Kaynak: Techolay

Dibim düştü. Süper bir şey olmuş.

İlk 3 oyunu, tek oyun şeklinde Remake yapmışlar gibi duruyor.
Pürüzsüz bir geçiş mi bu yoksa menü gelcek 1 2 3 seçecek miyiz böyle? Sadece V'yi oynadım, full ara sahneleri atlayıp görevde ne varsa onu yaptım, hikaye çok önemli değil benim için.

Pürüzsüz bir geçiş mi bu yoksa menü gelcek 1 2 3 seçecek miyiz böyle? Sadece V'yi oynadım, full ara sahneleri atlayıp görevde ne varsa onu yaptım, hikaye çok önemli değil benim için.
Pardon hocam bu oyun, MGS 3'ün Remake'i imiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…