Konsept: Windows 11'de "kutucuk" modelinin yeni tasarımı

Makaleler
1
Windows 11 build 22635.3930, Windows 11 2023 Güncellemesinin bir derlemesidir. 12 Temmuz 2024'te Beta Kanalını seçen Windows Insider'lara yayınlandı.

X'te Futur3Sn0w; build 22635.3930'da bulunan ve tüm uygulamaları kategorik şekilde sıralanmasını sağlayan özelliği, daha önce Windows 8'de uygulanan "kutucuk" benzeri bir tasarımı andıracak şekilde yeniden tasarladı.

Daha fazlası için;

Dün denemek için Windows 11'e geçtim ve bariz bir şekilde Windows 10'dan daha kötü çalışıyor. Microsoft'un ilk önce bu sorunu halletmesi gerekiyor.

Dediğin Home ve Pro için geçerli. Ben şu an Windows 11 IoT Enterprise LTSC kullanıyorum Windows 11'den nefret etmeme rağmen bu sürüm aşırı derece iyi. Tabii birkaç eksikliği var fakat oda normal.

Dediğin Home ve Pro için geçerli. Ben şu an Windows 11 IoT Enterprise LTSC kullanıyorum Windows 11'den nefret etmeme rağmen bu sürüm aşırı derece iyi. Tabii birkaç eksikliği var fakat oda normal.
Benim laptopta Home lisansı olduğu için mecbur Home kullanıyorum. Ki kabul etmek gerekir ki çoğu kullanıcı bu iki sürümü kullanıyor.

İfadeler: 573
Kutucuklar fazla büyük Windows 8.1'deki gibi. Umarım işin sonunda güzel bir şeyler ortaya çıkar.

Konsept kötü ama eminim Microsoft iyi yapar.
Bir konseptin kötü olması, Microsoft'un iyi yapacağı anlamına gelmez. Böylesine bir önyargıda bulunmanızı tavsiye etmem. Sonuçta Windows 11'den Sürükle Bırak özelliğini kaldırmış bir Microsoft'tan bahsediyoruz. Bu adamların özelliği iyi mi yoksa kötü mü entegre edeceği belirsiz. Açıkçası şu kutular küçültülse fena olmaz da bilemeyiz.

Kullananlar düşünsün sürükle bırakı. Ben hiç kullanmadım. Microsoft'un iyi yapcağını düşünüyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…